SM_SSM Award_2013

Pada 20hb Januari 2013 yang lepas, pihak syarikat telah meraikan semua usahawan2 di Majlis SM/SSM Award 2013. Semua yang diraikan adalah usahawan yang berpangkat Sales Manager dan Senior Sales Manager. Irine dan partners adalah salah sorg penerima anugerah tersebut. Alhamdulilah majlis berjalan dengan lancar sekali di Dewan PGRM,  Cheras. Setiap kali event ini diadakan oleh syrkt..keadaan tetap meriah dan dibanjiri usahawan2 dari seluruh pelusuk negeri. Kalau sebelum ini irine datang dgn seorang partner untuk amik SM award pada Sept 2012, tetapi kali ni mmg sangat2 teruja dan seronok dapat meraikan skali bersama ramai my biz partner yang lain.  Congrates everyone!
Irine bersyukur kpd Allah kerana mempermudahkan perjalanan business dan dpt biz partner yang commited dan mempunyai impian yang sama mcm irine. Kejayaan ini pun takkan bermakna tanpa special guide and support daripada Mentor irine CDM Adibah Karimah dan juga Founder GLAM CDM Hanis Haizi yang sentiasa memberi motivasi untuk terus berjaya dalam Business ini. Peluang kedua yang Allah beri ini insyaallah takkan irine sia-siakan.
Dalam Group Besar Green Leaders Group, everyone akan bergaya dan dress up secantik mungkin untuk menghargai diri masing2. Semuanya naik pentas dengan penuh keyakinan. Itulah kelebihan yang ade dalam business premium beautiful ni.. bukan setakat memberi peluang kita tambah pendapatan tapi berpeluang pulak bergaya ala-ala artis gitew. Semua CDM-CDM under Green Leaders Group mempunyai aura mereka dan masing-masing dah berjaya earned 5-6 figures income per mth. Bukan sahaja cantik tetapi Income bulanan yang mereka dapat pun setimpal dengan usaha mereka. Alhamdulilah..tidak silap memilih Green Leaders Group. Kami diajar from zero. termasuklah cara penampilan. Best kan?? hehe..
Insyaallah im on my way to reach that level too..:)
Jom tengok gambar2 sekitar event red carpet ni.:)

 With CDM Adibah Karimah
With CDM Hanis Haizi
Mentor dah tunggu lepas turun stage..terus bergambar..heheh 🙂
 Congratulation SSM Jumnah Adibah and SM Arfa Yusof.

Congratulations SSM Nadia Mohamad and SM Roziah. Both of them are mother and daughter. Look at aunty roziah. nampak muda kann.. dia seusia emak saya.. Tp dalam business.. usia bukan ukuran yang penting semangat utk berjaya yg kita perlukan. Everyone have right to a beautiful life.
 I will always remember that. 🙂

With my Beautiful Team. Lets do it more. This is just a beginning. You guys are my next shining stars. Lepas ni kita bergambar banyak kat Shanghai!. Stay focus okay! 😀

Pictures with Big Team of Adibah..some of them from KL, Terengganu, Kuantan and JB. Best sgt dapat ramai kawan2 yang sama2 positive.

Special posing dengan mentor gojes CDM Adibah Karimah..our Beautiful Mommy in our Team.

To wonderful person, CDM Adibah Karimah and Bakal CDM Hasbi Harun,Thank you very much for always believe in me, support me and guide me during this journey. I want to be just like your..a very humble person but high determination to success. We will be always walking together. and success together. I wish you will never stop yourself to add value to others. coz your are such a special person on your own way.

With our BIG TEAM of GREEN LEADERS GROUP. Together everyone achieve more!!!

Last but not least, Kejayaan takkan bermakna kalau insan tersayang tiada disisi. Thanks so much sayang for coming to support me. I love you all so much. Anak irine siap cakap..Umi ariel memang cantik!..Wah! dah pandai puji umi..:) 
Semoga allah berkati segala usaha yang irine buat untuk upgrade my life dan allah permudahkan semua urusan irine dan biz partners semua untuk lebih berjaya. Jumpe plak di event Diamond Night bulan may nanti. insyaallah. To all business partners..Wish u All the best! Keep up all the hardworks..coz we are going to celebrate it at Shanghai with full of satisfaction! 😀 : D
Love, 
zahirine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *