GLAMpreneurs and Rizman Ruzaini

Nama designer muda dan berbakat besar “Rizman Ruzaini” tak perlu diperkenalkan lagi. Sentuhan idea yang sangat elegance dan unik dizahirkan dengan penuh teliti dalam setiap rekaan beliau. Ramai artis2 di Malaysia menjadikan Rizman Ruzaini favourite designer mereka. Tak lupa juga Mentor kami from Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) iaitu CDM Hanis Haizi selalu bergaya dengan fesyen rekaan daripada Rizman Ruzaini. 
Actually irine sangat2 teruja pertama kali menghadiri majlis ” A Beautiful Day With  GLAM” di Vivatel Hotel, Kuala Lumpur, 7 Dec lepas. Maklumlah sebelum ini tak pernah lagi join mana2 beauty event or fashion show secara live! apatah lagi tengok sendiri Malaysian Top Fashion Designer Rizman Ruzaini dan model2 bergaya dengan dress yang MELETOPS! Boleh pengsan tengok tau! hehe..Ramai CDM’s from GLAMpreneurs pun dah buat baju dengan beliau. hope one day i will get 1 special dress design by Rizman for my BIG day! Insyaallah. (berangan kejapp..hihi..takpe..FREE je pun kann).By the way..special thanks to GLAM who has successfully organized such a great and an informative event for all GLAMpreneurs. Its was really a beautiful day for me!
Dalam majlis ni kami diperkenalkan dengan our latest product from the company, Premium Beautiful Elegance. Kat sini semua product knowledge mengenainya diterangkan dengan details. Sesi percubaan secara percuma pun disediakan. Pihak company sentiasa peka terhadap persaingan dan permintaan wanita yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran. For me product hebat seperti Premium Beautiful akan sentiasa kekal relevant memenuhi keinginan wanita. Tak rugi berbusiness dengan GLAM kerana pihak syarikat menyediakan package kecantikan dan kesihatan yang lengkap dari hujung rambut hingga hujung kaki. Product BBplus, Bioever, Marine Essence Beauty Bar dan Garam Buluh sentiasa mejadi HOT item dan mendapat sambutan luar biasa. 
Selain tu ada cabutan bertuah untuk tetamu yang hadir dan hadiah utama adalah Rekaan Baju daripada Rizman Ruzaini. Tahniah kepada GLAMpreneurs yang bertuah. 🙂
Let’s see the photos..

Premium Beautiful Classics and Elegance

 Product Talk by the expert.CDM’s from Greem Leaders Academy Malaysia

Zahirine’s Tea,
My mentor CDM Adibah Karimah menang cabutan bertuah! Designer’s handbag!

with radenina
with arfa and radenina. My commited business partners. 🙂

A photo with Bakal DDM Dr Hasbi

 
My awesomazing mentor CDM Adibah Karimah
Finally, my awesomazing sisters, shu and safa. Sempat Kak aween at the back tetiba enterfrem..hehe..she was our MC for the day. 🙂
*credit to www.hanishaizi.com for the pics.
That’s all and I’m looking forward for another awesome event by GLAM next year.
Love,
Zahirine
012-2700873

Leave a Reply

Your email address will not be published.