EziClean Eziproject

BEST SELLER!!

 

TIADA BAHAN KIMIA YANG MELUNTURKAN WARNA FABRIK
TIDAK BERACUN DAN SELAMAT DIGUNAKAN
TIDAK BERASID DAN LEMBUT PADA KULIT
Alhamdulillah banyak sangat testimoni eziclean.
MEMANG BETUL DAN PENUH KEYAKINAN EZICLEAN PEMBANTU NO.1 DI MALAYSIA..

 

KOMPILASI TESTIMONI PENCUCI EZICLEAN
Produk pun viral.. nama eziclean disebut-sebut
memang seperti namanya ‘ezi’
Ezi guna
Ezi promote
Ezi share
Ezi Bisnes
Segala-galanya Ezi..
eziproject
Lets be part of our team! 
NETWORK TERPANTAS MENGUNTUNGKAN
 
 
 
 
  • DISOKONG OLEH TOKOH USAHAWAN DAN VVIP
  • PELAN PEMASARAN YANG RINGKAS SEMUDAH A-B-C
  • KEUNTUNGAN DAN KOMISEN JUALAN SEHINGGA LEBIH 70%
  • LATIHAN DISELURUH MALAYSIA
  • PRODUK ‘VIRAL’ EZICLEAN SANGAT LARIS
  • INSENTIF PELANCONGAN PERCUMA KE LUAR NEGARA
  • TIADA TEKANAN DAN RISIKO DIBUANG KERJA
  • POTENSI PENDAPATAN RM100,000 DALAM MASA 5 BULAN

 

 

 

 

BERMINAT?
Whatsapp
??012 2700 873
email : zahirine@gmail.com

Salam Ramadhan 1437H

Assalamualaikum semua blog readers..
Masih belum terlambat rasanya nk wish uols 
“Salam Ramadhan Al Mubarak & Selamat Berpuasa”. 
Semoga diizinkanlah Allah dapat kita berpuasa sampai ke penghujung ramadahan dengan pernuh kesabaran
 dan mendapat barakah ramadhan yang mulia.
Dikesempatan ini, saya mohon maaf jika ada salah silap atau terkasar bahasa sepanjang uols membaca blog saya ni. 
Walaupun sekadar di alam maya pun kene 
mintak maaf jugak kan.. hehe 🙂 🙂
Jangan lupe niat puasa ye! 

Salam Sayang ,
Zahirine Rahman
Premium Beautiful Authorised Agent

Promosi Jimat RM600 Corset Premium Beautiful

BARU 40 HARI PANTANG MENGANDUNG LAGI ?
.
.
“Ko kan baru habis pantang, ada isi lagi ke milah?”
“Ko dah berapa bulan pregnant tu milah? Bila bersalin nya..” errkk..tak tahu nak jawab! nak marah ke, nak baling selipar terus..
PERNAH TAK KITA ALAMI SITUASI MACAM NI? 
NAK DIET, DIET HANCUR. 
NAK PERGI GYM TAPI MALAS. 
MAKAN PIL KURUS SANA SINI 
MERANA DIRI.
Tertekan dengan keadaan ini?? 
Yang Gemuk, Yang Berisi, Yang Buncit, 
ANDA BERHAK KURUS!!
.
Saya tak boleh kata JAMIN ANDA KURUS, tapi kalau KONSISTEN CARA DAN RESIPI KAMI AJARKAN CONFIRM Akak/ Adik Kurus selim melim selepas ni!
.
Pembentukan Badan “Premium Beautiful Corset” yang menjadi Kegilaan Ramai Wanita Masa Kini. Ibarat Kulit ke2 Wanita. Wajib Ada setiap sorang! Hapuskan Lemak Jahat & Kembali Pada Bentuk asal Ramping Anggun lagi Bergaya!
.
“JANGAN RISAU, Bagi peluang kami Bantu Anda!”
.
Tak perlu Berdiet, Tak perlu Bersenam, Tak perlu telan Ubat, 
HANYA SARUNG SAHAJA!

“PREMIUM BEAUTIFUL KORSET”
.
SATU SATUNYA Korset di Malaysia yang FOCUS pada Kesihatan Kecantikkan Luaran dan Dalaman dan JAMINAN SEUMUR HIDUP!
.
*70% kesihatan & 30% kecantikan
*Fabrik yang lembut & berkualiti, memberi keselesaan kepada si pemakai
*Terbukti keberkesanannya & berbaloi dengan harganya yang berbeza dari korset biasa
*Mengandungi FIR (Far Infrared Rays) dan gelombang 2 inch menembusi dalam tubuh badan kita.
************************************************************

BERMINAT?

PROMOTION HANGAT BERLANGSUNG sekarang!
 kita OPEN pada yang SERIOUS sahaja.
.
.
.
.
.
.

Dapatkan DISCOUNT  RM600 ! 
untuk 5 ORANG SAHAJA yang 
Serious,
Benar-benar Serious, 
Betul2 SERIOUS ingin Dibantu .

Segera Whatapps/Call:
“Saya Nak Corset PB ” ke 0122700873
@ tinggalkan NO CONTACT di bawah komen

“FREE Fitting, FREE Consultation, FREE Delivery & FREE Gift menanti!”

“FAST ACTION, FAST RESULT”

Kebaikan Bio Seleza Pad

<< Siri Tuala Wanita PERTAMA di dunia dengan 4 Teknologi sekaligus ! >>

KEBAIKAN BIO SELEZA FEMININE PAD

Membantu menyelesaikan 1001 masalah Kesihatan Wanita :
》Keputihan, Kekuningan, Kehijauan, Gatal !
》SENGGUGUT !
》Haid Tak Stabil atau Lama! Suami Tak Keruan! Owh!!
》Vagina GATAL & Berbau Hamis/ Busuk!
》Rahim Bengkak, Rahim Jatuh, Kencing Tak Lawas!
》Kudis Infeksi / Kanser di bahagian luar & dalam !
》Perut Sebu dan Buncit ketika haid !
》Pening, Kurang tenaga ketika haid !
》Ketidaksuburan – sukar hamil
》Pra-menopos – jom lambatkan menopos!!
InsyaaAllah masalah RAHIM selesai!
*Muka naik seri!
*Perut elok tak ada lagi buncit tak keruan!
*Darah elok lancar dari hujung rambut kehujung kaki!
20,000 unit terjual dalam masa 3bulan….
Beribu-ribu testimoni…
BioSeleza juga Sangat sesuai utk :-
√ Anak Dara
√ Ibu Mengandung
√ Ibu Berpantang
“CEGAH SAKIT PUAN SEBELUM PARAH”
Whatsapp / SMS —–> BS ke 012-2700873
Whatsapp / SMS —–> BS ke 012-2700873
Whatsapp / SMS —–> BS ke 012-2700873

Premium Beautiful Beli 1 dapat 20

BIAR BETUL???
Beli 1 dapat 20 ? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Teringin sangat nak pakai corset premium beautiful
 tapi masih ragu ragu ?
.
.
worth ke??
.
.
.
Best Sangat kerr??
.
.
.
.
entah entah TIPU!!
.
.
Jom baca..
.
.
BETUL BETUL BETUL!
PAKAILAH CORSET PREMIUM BEAUTIFUL
PERCAYALAH!
Anda mampu mengubah bentuk badan dan keyakinan anda
RASAI KEPUASANNYA..

  The best is PREMIUM BEAUTIFUL. 
Beli 1 DAPAT 20..!!! 
1) Pulihkan masalah Period tak teratur

2) Merawat masalah Keputihan

3) Tiada lagi Senggugut

4) Best friend untuk Ibu Berpantang/baby jaundice

5) Mengecutkan Rahim

6) Mengurangkan stretchmark

7) Menghilangkan buncit/gelebeh

8) Melancarkan aliran darah

9) Sakit belakang/bongkok

10) Mengurangkan risiko cyst/fibroid

11) Bantu produksi susu badan

12) Migraine

13) Membentuk/memperbaiki bentuk badan

14) Membantu kehamilan

15) Mengurangkan berat badan

16) Menstabilkan hormon

17) Memperlahan pembiakan sel kanser

18) Mengurangkan masalah sembelit/buasir

19) Memperbaiki postur berdiri dan duduk

20) Menstabilkan tekanan darah tinggi.

BERBALOI BALOI SANGAT!
Pakai sekali terus dapat 20 manfaat. Jimat bil hospital! 
LOVE YOURSELF MORE..
PREVENTION IS BETTER THAN CURE
Jom dapatkan 1 set untuk semua kebaikan tubuh badan.. 
serendah RM199 sebulan!

Free fitting service & consultation.
whatsapp/ sms/call
012-2700873
~ zahirine ~

Apa yang best tentang Premium Beautiful

100% wanita inginkan badan yg cantik.
100% wanita pentingkan kesihatan.
Tapi..belum pasti berapa ramai yang sanggup nak maintain kedua duanya.
GOOD NEWS!
Kami ingin bantu Anda..
Dengan pemakaian corset PREMIUM BEAUTIFUL (PB) anda boleh dapat EXTRA BONUS!!!
WOW! 
70% kesihatan & 30% kecantikan + BONUS (ExTRa Confident) ?????
Apa yang anda akan rasa?
❤ sarung je PB tetiba posture badan jadi tegak ..dah tak bongkok lagi.
❤ raba raba perut memang confirm tetiba flat! Lemak2 terbonggol yg lama kat perut hilang.. Makin lama makin hilang..
❤ breast jadi FIRM ! Tanpa perlu sapu cream? Yess..takperlu sapu cream aset wanita dpt 100 supports. Mana ibu2 yang menyusu tu.. Penyusuan jadi lancar je. Tak risau masalah blocking milk! Or susu melimpah.
❤ period smooth je tiap2 bulan. Rasa period pain pun dah tak ingat macamane rasa.. Dah tak ingat bila tarikh period. Sbb rasa normal je..
❤ everyday rasa fresh je sbb tak risau ade bau keputihan!
❤ ibu2 lepas bersalin senyum je sebab tak sakit pangkal rahim lagi. Lega sebab rahim@cepat mengecut. Makin Cepatlah boleh pasang badan!
❤ baju lama boleh sarung balik sebab pinggang dah ramping. Tak perlu bukak jahitan kain and jahit cangkuk baru! 
❤ pinggul montok tanpa perlu obses buat senaman punggung. ☺☺ cik abang kat rumah pandang2 je tuuu..haaa..
❤ paha jadi kecik dan lebih selesa nampak bila pakai seluar. Tak berlaga dah paha kanan kiri.
❤ Legakan Sakit Belakang. Tak perlu telan pain killer.
❤ anda rasa diri anda begitu berharga setiap hari..
❤ sayang sangat dengan diri sebab kalau diri sendiri tak jaga.. Orang lain lagi laa x peduli.
wahh..banyak sangat kelebihan corset premium beautiful. 
MACAMANE???
Tawaran Kurus Dan Sihat 
dalam satu package?
Untung sangat!
Berbaloi baloi
Lebih Jimat.
Prevention is better than cure
Jaga kesihatan & reka bentuk badan impian!
Ingin saya bantu?
Whatsapp 012-2700873
~zahirine ~

Happy New Year 2016

Assalamualaikum ..
Belum terlewat rasanya nak wish 
“Happy New Year 2016”
to all readers. 
Semoga semangat tahun baru 2016 bagi kita motivasi yang tinggi
untuk UPGRADE Diri, 
meneruskan AZAM baru dan jika ada yang belum tertunai,
  membina KEHIDUPAN yang lebih sempurna,
 KESIHATAN yang lebih baik
dan BERJAYA dalam kerjaya dan perniagaan.
 Insyaallah. Amin.
Love,
zahirine 

PREMIUM BEAUTIFUL WIN READER’S CHOICE AWARD 2015

Congratulations! 
Our superbrand corset is now
 READERS’ CHOICE AWARDS 2015
 for BEST BODY SHAPING LINGERIE.
Good Products Speak for itself !
Good Quality Products always come with trusted testimonials that touch the heart of million of consumers in Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia..
Alhamdulilah!
Trusted brand from Trusted company !
I’m a proud Premium Beautiful Agent. 
and will continue to support and share the goodness of products to others.
Love,
zahirine
0122700873

Berpantang dengan Premium Beautiful Corset

Ramai kebanyakan wanita yang akan bersalin mula mencari produk yang sesuai untuk digunakan semasa berpantang. Kebanyakan mereka akan search encik google ataupun bertanyakan pendapat pada kenalan yang pernah hamil.
Seperti yang kita semua tahu kebanyakan wanita yang berpantang akan mengenakan bengkung kerana untuk mengecutkan rahim, mengempiskan perut dan mendapatkan balik bentuk badan asal. Tapi kebanyakan wanita apabila masuk kelahiran anak yang ketiga rata-rata menyatakan bahawa sukar untuk mendapatkan kembali bentuk badan walaupun menggunakan cara yang sama seperti berpantang anak sebelumnya.
Tapi betul memang susah nak dapat bentuk badan asal kerana mungkin faktor umur & perubahan hormon dalam badan. Tapi kalau kita fikir pun pakai bengkung hanya dalam pantang, pastu biar shj badan berlemak. Then nak bentuk badan cantik balik memang susah la kan.
Berpantang cara tradisional @ moden masing-masing ada kelebihan tersendiri. Begitu juga dengan bengkung, masing-masing ada kelebihan. Ramai yang bagitau bengkung tradisional leceh tapi ramai jugak yang menyukainya right? Bengkung tradisional sangat sesuai bila berpantang dengan family for sure ada yang akan bantu untuk lilitkan bengkung. Kebanyakan yang bagitau leceh tu maybe sebab berpantang sendiri.
Kat sini saya hanya nak share kenapa Premium Beautiful sesuai untuk ibu berpantang based on pengalaman diri sendiri yang dah 2 kali berpantang dengan pakai PB. Alhamdulilah sgt2 puas hati. paling best suami pun puji. 🙂
Kenapa Premium Beautiful?

✅ membantu mengeluarkan angin dalam badan
✅ mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa proses bersalin
✅ menarik dan merapatkan semula tulang pinggul mengembang semasa proses bersalin
✅ menyegarkan badan yang lesu & letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
✅ mengeluarkan darah nifas yang beku & berketul-ketul dengan lancar
✅ mengeluarkan segala sisa kotoran & air bisa dari rahim (menggantikan proses bertangas)
✅ menyokong rahim daripada jatuh
✅ menyihatkan rahim & memberikan persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen & progestron
✅ menghilangkan strechmark akibat mengandung & menggaru perut semasa mengandung
✅ menghangatkan dalam badan & tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti param & pilis
✅ melancarkan proses pembuangan air besar (mengurangkan masalah sembelit)
✅ meningkatkan & melancarkan kuantiti pengeluaran susu badan
✅ merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar rahim
✅ menaikkan metabolisma badan & membantu mengurangkan berat badan dengan cepat.
✅membentuk semula pinggul, payudara & postur badan yang menarik
Biasanya yang nak pakai waktu pantang memang dari awal kehamilan lagi dah standby Premium Beautiful but don’t worry jika anda tergolong dalam golongan yang kurang berkemampuan. Bagi yang sedang hamil anda mesti tau bila tarikh due anda kan? so backward kan tarikh tersebut so anda boleh mula simpan duit (buat tabungan) untuk dapatkan set Premium Beautiful but if Premium Beautiful tengah ada rebate masa anda pregnant please securekan dulu your set Premium Beautiful.
Waktu sesuai nak ukur?

Waktu yang paling sesuai untuk ukur adalah semasa kandungan anda berumur 6-7 bulan @ 7 hari selepas bersalin.
Waktu sesuai nak pakai?
* Normal birth – seawal 7 hari, tapi ada yang 3 hari dah pakai. Depends keadaan luka
*  Ceasarean – Selepas 2 minggu
Kenapa Premium Beautiful paling sesuai untuk wanita selepas bersalin?

  
  Memendekkan waktu nifas & keluarkan air bisa
Waktu paling cepat untuk turunkan ‘baby fat’ ialah 30 hari 
selepas bersalin 
Kecutkan & tetapkan kedudukan rahim (tidak menekan peranakan)
 FIR & Lubang angin berfungsi sebagai efek bertangas
Mengurangkan masalah sakit pinggang
Mengelakkan bengkak susu.
Menghilangkan strechmarks
Premium Beautiful VS Bengkung Tradisional

 * Lebih mudah, kesan lebih kurang sama
 * Boleh digunakan seiring, ikut kesesuaian
 * PB lebih mudah untuk yang berpantang sendiri
 * PB sebagai complement yang boleh digunakan walaupun selepas     habis pantang
*  membantu baby yang ada masalah jaundice
*  paling penting PB value for money
    (waktu anak dara, dalam pantang & selepas pantang still boleh         pakai. Paling best sampai bila-bila boleh pakai)

FREE FITTING & CONSULTATION!!!
YOUR PREMIUM BEAUTIFUL SPECIALIST
BY ATEAM TRUSTED AGENT
MAKLUMAT LANJUT

SMS/WHATSAPP —> 
NAK PB ke 012-2700873