Salam Ramadhan Al Mubarak 1436H

Alhamdulilah.. Allah izinkan bertemu lagi Bulan Ramadhan yang mulia tahun 2015. 
Dikesempatan ini saya ingin ucapkan ” SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA ” 
Kepada semua umat islam sedunia ..
Semoga kita semua beroleh keberkatan Ramadhan dan amalan kita pada bulan ini diterima Allah. 
Maaf zahir dan batin jika ada salah dan silap saya. 
#Saya Insan Biasa
#Puasa Penawar Pembersih Jiwa
Ikhlas,
Zahirine
*****************************************
Authorised Agent
#Premium Beautiful
#Biovelocity Sleep Mate
#Bio Seleza Feminine Pad
#Mineral Coffee
#Marine Essence Beauty Series

Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum..
Hi ladies..
Lama tak update pasal corset kesayangan saya..PREMIUM BEAUTIFUL. 
Alhamdulilah dah hampir 4 tahun saya menjadi pengguna setianya dan memakai corset ini semasa berpantang anak kedua dan ketiga. 
kepada BAKAL pengguna Premium Beautiful Corset..
Saya percaya pelaburan anda terhadap diri anda untuk membeli  PREMIUM BEAUTIFUL CORSET  ini adalah berbaloi dan amat tepat sekali.
Cuba anda bayangkan dengan pelaburan anda yang sedikit, anda mampu untuk menyelamatkan wang dan tenaga anda kerana ianya untuk tujuan kecantikan, kesihatan dan keyakinan diri anda.
Suka saya nak share kesan yang positif apabila anda memakai premium beautiful:
Terdapat 2 fungsi utama:

>Kesan dari segi kesihatan
>Kesan dari segi pembentukan badan
>Kesan Dari Segi Kesihatan
>Menghilangkan sakit kepala
>Menghilangkan sakit tulang belakang
>Menghilangkan senggugut
>Menghilangkan selulit pada kaki
>Menghilangkan kesan pecah (stretch mark) pada kulit perut  dari kesan mengandung dan kulit jadi lebih halus
>Menghilangkan sakit tumit dan sendi-sendi kaki pada waktu bangun tidur (terutama bagi yang berbadan besar)
>Melancarkan perjalanan haid
>Menghilangkan penyakit asma
>Menghilangkan gastrik
>Jarang mengalami demam
Kesan Dari Segi Pembentukan Badan:
>Menaikkan punggung dan menegangkan payudara
>Berkeyakinan dan berketrampilan
>Menurunkan berat badan
Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R) 
Yang Terdapat Pada Pakaian Premium Beautiful:
-Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
-Mengekalkan kesegaran badan
-Mengurangkan kandungan asid dalam darah
-Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
-Tidur dengan lebih nyenyak
-Menghilangkan bau badan
-Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
-Meningkatkan kadar metabolisma
-Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
-Mengelakkan pertumbuhan bakteria
-Mengeluarkan peluh asid
-Membantu menghilangkan kulat dan fungus
-Membantu membersihkan udara dalam badan
-Mengekalkan kepanasan suhu badan
-Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
-Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
Uniknya Akwatek dan Akwadine:
Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)
Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan
Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
Kesan-Kesan Awal Pemakaian Premium Beautiful :
> Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain
> Sakit tulang belakang
 (bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang )
> Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin
> Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
> Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja
> Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan
> Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR
> Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian
Premium Beautiful sudah anda ketahui terbukti:
BERKESAN

LIFETIME WARRANTY

SUPERBRAND

ADA FIR

MEMENTINGKAN 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
Jom Dapatkannya sekarang!!!
Anda pasti tidak akan menyesal!!
Whatsapp  0122700873


Syukur Alhamdulilah

Assalamualaikum & Salam Jumaat
Alhamdulilah masih diberi peluang untuk merasai nikmat kehidupan. 
Syukur .
Terima Kasih Allah.
Ucaplah Alhamdulillah
Syukur kita kepada Allah
Selawat ke atas Nabi
Muhammad ya Rasulullah
Tanda syukur itulah taat
Setiap tempat setiap waktu
Syukur itu dapat dilihat
Pada sikap dan tingkah laku
Marilah bersama kita bersyukur
Kepada Allah kita bersyukur
Syukur itu sifat mulia
Hindar dari tamak haloba
Rasa cukup apa yang ada
Hati tenag hidup sejahtera
Marilah amalkan rasa bersyukur
Hidup bahagia aman dan makmur
Syukur Alhamdulillah
Syukur itu banyak caranya
Taat beribadah tekun berusaha
Saling membantu berkasih sayang
Murah senyuman hulur sedekah
Marilah kita beramal bersama
Rasa bersyukur kita suburkan
– Raihan-

Bio Velocity Sleep Mate

Rawatan Alternatif Tenaga Dhuha
 atau 
Rawatan Sambil Tidur. 
BETUL KE??
Wajib baca dulu sebelum PERCAYA!!
www.zahirine.com
Bio Velocity Sleepmate / BVSM
adalah pelapik tilam yang :
< Pertama di dunia dan di Malaysia
< Di suntik/ di sembur garam laut dalam
< Di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan – waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan
< Kajian selama 20 tahun – BVSM hasil kajian 
saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea dan
 di kilangkan di Malaysia.
Kenapa Garam ?
< Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
< Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
< Gangguan makhluk halus ,penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity – kelajuan gelombang
 yang berupaya mennembusi badan manusia – bergetar bertindak
 dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat
 di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung
 dan otak – darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres
 dgn izinNya- hormon balance,renewal sel berlaku sbb tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.
KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE ?
< sebab masa tidurlah renewal sel berlaku- tapi hanya dengan tidur yang lena.
< BVSM bantu anda untuk dapatkan ‘deep sleep’ tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn maksima yg mungkin
< otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan membuat keputusan
< tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura -rasa happy
RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK 
YG DI TANGGUNG BERTAHUN
 Senggugut
Stroke
Slipdisc
Migraine
Tekakan perasaan
Gila / sakit jiwa
Insomia
Darah tinggi
Koma sbb otak kecut
Asma 
dan apa saja masalah kesihatan
CUMA PERLU TIDUR !!!!
Tidur dengan BVSM bagi yang belum sakit In Shaa Allah 
dapat elakan sakit jantung dan stroke

Bila dah mula bersama BVSM:
~ ada yang cepat rasa kesannya
~ ada yang lambat rasa
~ ada yang kata terus rasa nak muntah
~ ada yang kata lega kak …1st night tidur…subhanallah sedapnyerrr tidur..ringannyerr badan
~ ada yang rasa..kakak masalah tulang belakang saya ….masih rasa sampai sekarang w/pun kurang
~ ada yang kata…tulang blkg saya dah okkk….alhamdulillah
~ada yang kata kak saya muntah2!!
~ ada yang kata kakk malam tadi saya mimpi teruk dan takuttt!!
~ ada yang kata kak saya tak boleh tidur malam tadi
~ ada yang kata kak saya dah bertahun tak boleh tidur.. mlm tadi saya tidur lena!!
Cara Bekerja BVSM
 *Membelai dan mengurut mesra badan anda 

*Menyihatkan sel

*Detox

*Baiki

*Pulih
Berapa Lama????
* ada yang badan dah ada macam2!!
 (berkarat (toxic) dalam badan dah lama ade ..kita je tak tahu…peringatan untuk diri saya juga..hehe)
* ada yang problem saraf

*ada yang lemakkkk banyakkkkk!!
*ada yang sel dah lembab!!

*ada yang air sangat kurang…(Jenis tak suka minum air!)
so..apa yang berlaku pada badan dan perasaan anda bila BERSAMA BVSM adalah bergantung 
kepada sistem badan masing2!!
TIPS:

Ramai yg dapat manfaat segera dalam masa 3 hari
walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari.
Jadi dalam masa 21 hari tu, anda perlu 
sabar,
 bersangka baik, 
teruskan tidur di atasnya, 
minum air mineral 10-15 gelas sehari 
& minta doa sungguh2 kepada Allah swt



TESTIMONI PENGGUNA BIO VELOCITY SLEEP MATE
Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity Sleep Mate
Bio Velocity Sleep Mate
Bioveocity Sleep Mate
biovelocity Sleep Mate
Biovelocity Sleep Mate
Kesembuhan semuanya dengan izin ALLAH .
Jika Anda Sayang Kesihatan Anda dan Keluarga Anda, Tidak Rugi Anda Mengeluarkan Sedikit Duit Untuk Mencubanya!
JOM DAPATKAN 1  BIO VELOCITY SLEEP MATE ( BVSM) UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA!!!!!
WA/ SMS/ CALL untuk keterangan lanjut
012-2700873
zahirine
( Cod area Putrajaya, Kajang, Seri Kembangan & Puchong )

Happy New Year 2015

Assalamualaikum.. 
Masih belum terlambat nak wish “Happy New Year 2015” to all readers. i’m sure masing-masing dah ade azam tahun baru atau nak continue tunaikan azam-azam tahun tahun lalu yang belum achieve lagi. Tak kira apa pun azam kita..atleast setiap kali tiba tahun baru kita start looking at what we are today and looking forward to achieve what we want for future. Jangan lupe muhasabah diri selalu. I love this kind of mood.. feeling motivated and feeling blessed. 
Mood tahun baru masih terasa since anak-anak pun belum lagi naik sekolah. Waktu persekolahan pun ditangguhkan ke next week kerana masalah banjir yg melanda negara. Tahun 2015 bagi saya adalah tahun yang mencabar..firstly sebab anak yang sulong dah naik darjah 2. 8 tahun dah Ariel Zikry. 2ndly, anak no 2 – Aqeef Zikry dah masuk 6 Tahun and it will be his 2nd year at Brainy Bunch Puchong. Aqeef dah kene concerntrate on his class and tak boleh main2 lagii.. My the only one lil pricess Qaseh Nur Jannah plak baru je pandai jalan and now she’s 1 year 3 mths. So Lambat kan dia jalan..heheh..Kalau citer pasal anak2 ni paling saya risaukan ialah education diorg. Sekolah rendah sekarang pun syllibus pun dah makin susah. Anak2 yang nak masuk darjah satu pun mesti dah wajib pandai baca. mengira and independent. Tahun ni memang saya kene focus on their studies. Insyaallah. 
Tahun baru ni juga buat saya bersemangat nak teruskan perjuangan dalam premium beautiful business yang saya dah usahakan since 2012. Misi nak mencapai ke level seterusnya dan target to develop more leaders under my team are the biggest challenge for me. Mentor saya Adibah Karimah selalu pesan.. sentiasalah Istiqamah dan jangan sesekali putus asa. Membina business empire ni ibarat macam kita menanam pokok durian. Setiap benih yang ditanam perlu dibaja, disiram, di jaga rapi then barulah kita akan menghasilkan pokok yang berakar kukuh. Hasil yang kita akan dapat nanti mesti berbaloi dan berkualiti. Pehhhh! ayat kiasan sungguh kan! Tapi bila fikir-fikir balik..i totally agree! :)Mana ada jalan singkat untuk berjaya kan. Kejayaan akan datang setelah kita berjaya lalui liku-liku cabaran. Cabaran & dugaan pulak perlu ada untuk menguji ketahanan mental dan fizikal kita. I believe that one day i will be succeed in this business. Syukur sangat bila business bersama AwesomazingTeam, kami ade mentor yang sentiasa dekat nak bimbing kita dan paling best dia jadi motivator & duplicate kejayaan dia kat kita pulak.Insyallahh..Semoga saya dapat cipta kejayaan baru bagi diri saya dan biz partners tahun ini. Doakan saya tau..Tungguuuu….:) 
Tahun 2014 yang lepas telah memberikan impak besar dalam kehidupan saya. Thank you Allah..So many sweet memories to remember. Thanks for everything.. In this New Year, I wish everyone to achieve all your goals in life,and get success at every step of life and enjoy a rocking year 2015. 
  HAPPY NEW YEAR!
Thank you for reading my blog. 
~ Love ~
 irine

Bio Seleza Feminine Pad

www.zahirine.com

Apa itu Bio Seleza Feminine Pad?
Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.
“Satu-satunya set tuala wanita dan pantyliner yang dicipta untuk wanita moden yang sentiasa aktif dan mementingkan kesihatan bahagian sulit.”
BIO VELOCITY (BV) ialah sejenis tenaga tulen dan semulajadi yang diperolehi terus dari matahari. Aliran tenaga ini akan menyeimbangkan medan elektromagnetik (medan tenaga biologi) seluruh badan manusia.
4 kesan kebaikan utama BIO VELOCITY:
1. Kesan Anti-Bakteria
2. Mengaktifkan sel-sel badan dan meningkatkan metabolisma tubuh.
3. Meningkatkan sistem pertahanan badan melawan sel kanser dan jangkitan kuman.
4. Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi

www.zahirine.com

SINAR INFRARED JAUH (FIR) berfungsi melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma.

ION NEGATIF berfungsi untuk membunuh kuman pada organ intik wanita,
menghilangkan bau serta membantu keseimbangan hormon.
NANO PERAK berfungsi membasmi 99.99% kuman dan
menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian sulit wanita.
Kenapa perlu memilih Bio Seleza Feminine pad ?
Tuala wanita jenama biasa menggunakan bahan mentah yang dikitar semula dan
tidak berkualiti serta mengancam kesihatan.
www.zahirine.com
Kebanyakan pad dibuat menggunakan kertas kitar semula atau kertas sisa buangan.
Proses kitar semula kertas ini menggunakan bahan kimiayang banyak bagi menghilangkan warna dan bau.
Klorin adalah bahan wajib dalam proses pembuatan produk pulpa dan kertas.
Klorin bertindakbalas dengan haba untuk menghasilkan Dioksin.
Dioksin telah disahkan sebagai karsinogen (racun) paling bahaya untuk kesihatan. Dioksin adalah bahan kimia bertoksid yang amat kuat kesannya. Ia adalah 130 kali lebih bertoksik daripada Cyanide, dan 900 kali lebih berbahaya berbanding Arsenik.
Ia digelar “Bahan Bertoksik Paling Kuat” pada masa kini. Pusat Penyelidikan Kanser Antarabangsa mengkelaskan Dioksin sebagai KARSINOGEN (bahan penyebab kanser) kelas pertama.
Dioksin boleh menyebabkan:-
Ketidakstabilan hormon

Kanser Payudara

Kanser Ovari

Kanser Usus

Endometriosis

Kemandulan

Fibroid

Jangan tersilap buat pilihan!!

Kelebihan memakai Bio Seleza Feminine Pad

Bioseleza lebih selamat digunakan kerana bahan-bahan yang digunakan untuk membuat Bio Seleza Feminine Pad adalah terdiri daripada bahan-bahan yang berkualiti, bersih serta selamat untuk kesihatan.
> Fungsi pembasmian bakteria
> Fungsi penyahbauan
> Menyelaras fungsi fisiologi tubuh badan
> Melegakan masalah sakit puan
> Mencegah pertumbuhan sel kanser
HARGA TUALA WANITA BIO SELEZA
***************************************
< Set A >

Bio Seleza Feminine Pad (MIXED)
1) Bio Seleza Feminine Pad (Pantyliner) x 2 pek (30 keping )
2) Bio Seleza Feminine Pad (Day Safe) x 2 pek (10 keping
3) Bio Seleza Feminine Pad (Night Safe) x 1 pek (8 keping)
4) Bio Seleza Feminine Pade (Night Safe – Extra Long) x 1 pek (8 keping)
HARGA : RM 131.00 – Free Delivery
< Set B >

Bio Seleza Feminine Pad (PANTYLINER)
~ 6 pek yang mengandungi 30 keping pantyliner (180 keping )
HARGA : RM 138.00 – Free Delivery
< Set C >

Bio Seleza Feminine Pad (DAY SAFE)
~10 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk siang hari (60 keping)
HARGA : RM 128.00 – Free Delivvery
* COD di kawasan Putrajaya, Seri Kembangan & Puchong
**********************************************************
Contact :
zahirine
012-2700873



Side income!

www.zahirine.com
Do you? 

Yes you!!
Sakit Kepala bila perbelanjaan bulanan selalu burst??
Struggling to pay your bills?
GAJI cukup cukup makan sahaja ?
Sampai bila boleh TAHAN?
Masih belum terlambat untuk bebaskan diri anda 
dari stress dengan masalah kewangan!
www.zahirine.com
Berminat menambah pendapatan sebagai PENGEDAR dan RAKAN NIAGA bersama “Zahirine” ?
Peluang TAMBAH DUIT untuk meningkatkan ekonomi diri dan keluarga anda
menerusi program usahasama pengedar
 ‘Marine Essence Beauty Bar / Bio Seleza
******************************************** 
 * Peluang menambahkan PENDAPATAN tidak terhad
* Masa yang sangat MINIMUM

* Tidak perlu sebarang kelayakan
* Latihan akan diberikan secara PERCUMA 
* Berpeluang mendapat BONUS sehingga 67%

* special incentive REWARD 
********************************************
BERTINDAK SEKARANG!
Boleh Text/Whatsapp:
——————————-
Nama (jarak) Rakan kongsi (jarak) Lokasi
ke 012-2700873

Pengedar Sabun Marine Essence Diperlukan!



PENGEDAR SELURUH NEGARA DICARI
www.zahirine.com
Peluang keemasan terbuka kepada pengguna Sabun Marine Essence dan sesiapa yang sedang mencari peluang buat side income.
Rebutlah Peluang jadi PENGEDAR SABUN MARINE ESSENCE bersama kami.
menjana pendapatan harian dan mingguan RM 600-RM 1000!
100 % terbukti berkesan

Latihan dan tunjuk ajar diberikan secara PERCUMA!
Sabun Marine Essence adalah sabun yang diperbuat dari bahan-bahan semulajadi untuk kesihatan kulit. Menjadikan kulit lebih lembut, wangi dan selamat digunakan. Product terhangat dipasaran! Terdapat dalam bentuk Bar dan juga cecair mandian.
FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE
* hilangkan hitam celah badan

* hilang bau badan

* hilangkan jerawat

* kulit lebih lembap & tidak berminyak
* hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit

* hilangkan penyakit eczema
* cerahkan kulit muka & seluruh badan
INGIN JADI PENGEDAR KAMI
SMS / Whatsapp —> NAMA PENGEDAR MARINE ke 012-2700873
Komen dibawah! “Saya nak jadi pengedar
JANGAN LEPASKAN PELUANG HEBAT INI!
MARI CIPTA PELUANG ANDA SENDIRI BERSAMA KAMI
Hubungi,
Zahirine
012-2700873

Spaghetti Aglio Olio

www.zahirine.com

Spaghetti memang makanan kesukaan saya dan keluarga.
Bak kata orang..makanan penyelamat la dikala malas memasak.:)
Especially weekend..Malas rasanya nak masak lauk pauk bagai..rasa nak relax je layan si kecik QNJ (Qaseh Nur Jannah). Every Weekend memang masalah utama ialah nak fikri nak masak ape? haha..
tetiba teringat my friend shared with me this easy peasy way to cook Spaghetti Aglio Olio. Kalau makan kat restaurant tu tgk rencah dia simple je kan.. tp harga..mak aihh..
emm..takpe..demi untuk suami dan anak2 tersayang..terus cergas keluar beli bahan2 untuk memasak.:)
Ok Jom kita sediakan bahan2nya..
( mood excited!hehe)
Resepi Spaghetti Aglio Olio
Bahan-Bahan:

200 gm spaghetti yg telah dicelur 2 sudu besar minyak zaitun
2-3 ulas bawang putih
3-4 ekor udang sederhana besar
3-4 ekor isi kepah (Mussle) / sotong / ayam
Button mushroom (ikut suka)
3 Biji Lada Kering (Direndam Dgn Minyak Zaitun) kemudian dipotong kecil
1 sudu teh pati ayam / kiub ayam
2-3 potong capsicum hijau (potong dadu atau memanjang)
1 sudu teh oregano flakes daun parsley (dicincang)
cili padi (jika mahu pedas)
garam secukup rasa

Cara Penyediaan
Panaskan minyak zaitun dan tumis bawang putih yg telah dicincang. Hingga hampir kuning, terus masuk udang,mussle & pati ayam.
Setelah udang kemerahan, masukkan pula capsicum dan button mushroom.
Dan akhir sekali masukkan spaghetti dan kacau.
Garam secukup rasa, cili padi, oregano dan daun parsley.
Cadangan Hidangan:

Sekiranya spaghetti nampak kering, boleh ditambah minyak zaitun. Tidak perlu risau jika hidangan nampak berminyak kerana minyak zaitun tiada kolesterol.
Lepas ni boleh la korang try resepi simple ni..senang je kan..:) Stock spaghetti wajib ada dalam cabinet dapur ye! Selamat mencuba 🙂
~Love~
z a h i r i n e

Salam Ramadhan 1435H

“Ku Mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna…”
Syukur ke hadrat Allah SWT kerana berpeluang menunaikan ibadah puasa pada tahun ini.
 Tahun lepas saya berpuasa ketika mengandungkan anak ke 3 kami..baby Qaseh Nur Jannah. Alhamdulilah this year dah berlima family saya. Baby pun dah 9 bulan dan still breastfeed.
 Anak yang sulong pun dan 7 tahun..excited nak berpuasa. Semoga segala urusan dipermudahkan pada bulan puasa ni..insyaallah. Anak-anak saya bagi vitamin Abqari minda qenius..supaya bagi tenaga untuk focus dalam pelajaran. Saya dan suami minum mineral coffee untuk kekal aktif. Insyaallah tak mengantuk dan lapar. 
Setiap kali tiba bulan Ramadhan..kita sentiasa berdoa mudah-mudahan Ramadhan kali ini dapat dilalui penuh makna..agar diberi hidayah untuk menjadi muslim yang lebih sempurna dan pastinya lebih mendekatkan diri dengan Allah SWT.
Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf jikalau ada salah silap, terkasar bahasa, atau terdapat kata2 saya yang mengguris perasaan kawan2..harap dapat dimaafkan dengan ikhlas hati.
Salam Ramadhan Al Mubarak 1435H
 .
Semoga Allah limpahi kita dengan hidayah, rahmat dan kasih sayangnya. 
Amin.

Love,
Zahirine