Promosi Jimat RM600 Corset Premium Beautiful

BARU 40 HARI PANTANG MENGANDUNG LAGI ?
.
.
“Ko kan baru habis pantang, ada isi lagi ke milah?”
“Ko dah berapa bulan pregnant tu milah? Bila bersalin nya..” errkk..tak tahu nak jawab! nak marah ke, nak baling selipar terus..
PERNAH TAK KITA ALAMI SITUASI MACAM NI? 
NAK DIET, DIET HANCUR. 
NAK PERGI GYM TAPI MALAS. 
MAKAN PIL KURUS SANA SINI 
MERANA DIRI.
Tertekan dengan keadaan ini?? 
Yang Gemuk, Yang Berisi, Yang Buncit, 
ANDA BERHAK KURUS!!
.
Saya tak boleh kata JAMIN ANDA KURUS, tapi kalau KONSISTEN CARA DAN RESIPI KAMI AJARKAN CONFIRM Akak/ Adik Kurus selim melim selepas ni!
.
Pembentukan Badan “Premium Beautiful Corset” yang menjadi Kegilaan Ramai Wanita Masa Kini. Ibarat Kulit ke2 Wanita. Wajib Ada setiap sorang! Hapuskan Lemak Jahat & Kembali Pada Bentuk asal Ramping Anggun lagi Bergaya!
.
“JANGAN RISAU, Bagi peluang kami Bantu Anda!”
.
Tak perlu Berdiet, Tak perlu Bersenam, Tak perlu telan Ubat, 
HANYA SARUNG SAHAJA!

“PREMIUM BEAUTIFUL KORSET”
.
SATU SATUNYA Korset di Malaysia yang FOCUS pada Kesihatan Kecantikkan Luaran dan Dalaman dan JAMINAN SEUMUR HIDUP!
.
*70% kesihatan & 30% kecantikan
*Fabrik yang lembut & berkualiti, memberi keselesaan kepada si pemakai
*Terbukti keberkesanannya & berbaloi dengan harganya yang berbeza dari korset biasa
*Mengandungi FIR (Far Infrared Rays) dan gelombang 2 inch menembusi dalam tubuh badan kita.
************************************************************

BERMINAT?

PROMOTION HANGAT BERLANGSUNG sekarang!
 kita OPEN pada yang SERIOUS sahaja.
.
.
.
.
.
.

Dapatkan DISCOUNT  RM600 ! 
untuk 5 ORANG SAHAJA yang 
Serious,
Benar-benar Serious, 
Betul2 SERIOUS ingin Dibantu .

Segera Whatapps/Call:
“Saya Nak Corset PB ” ke 0122700873
@ tinggalkan NO CONTACT di bawah komen

“FREE Fitting, FREE Consultation, FREE Delivery & FREE Gift menanti!”

“FAST ACTION, FAST RESULT”

Premium Beautiful Beli 1 dapat 20

BIAR BETUL???
Beli 1 dapat 20 ? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Teringin sangat nak pakai corset premium beautiful
 tapi masih ragu ragu ?
.
.
worth ke??
.
.
.
Best Sangat kerr??
.
.
.
.
entah entah TIPU!!
.
.
Jom baca..
.
.
BETUL BETUL BETUL!
PAKAILAH CORSET PREMIUM BEAUTIFUL
PERCAYALAH!
Anda mampu mengubah bentuk badan dan keyakinan anda
RASAI KEPUASANNYA..

  The best is PREMIUM BEAUTIFUL. 
Beli 1 DAPAT 20..!!! 
1) Pulihkan masalah Period tak teratur

2) Merawat masalah Keputihan

3) Tiada lagi Senggugut

4) Best friend untuk Ibu Berpantang/baby jaundice

5) Mengecutkan Rahim

6) Mengurangkan stretchmark

7) Menghilangkan buncit/gelebeh

8) Melancarkan aliran darah

9) Sakit belakang/bongkok

10) Mengurangkan risiko cyst/fibroid

11) Bantu produksi susu badan

12) Migraine

13) Membentuk/memperbaiki bentuk badan

14) Membantu kehamilan

15) Mengurangkan berat badan

16) Menstabilkan hormon

17) Memperlahan pembiakan sel kanser

18) Mengurangkan masalah sembelit/buasir

19) Memperbaiki postur berdiri dan duduk

20) Menstabilkan tekanan darah tinggi.

BERBALOI BALOI SANGAT!
Pakai sekali terus dapat 20 manfaat. Jimat bil hospital! 
LOVE YOURSELF MORE..
PREVENTION IS BETTER THAN CURE
Jom dapatkan 1 set untuk semua kebaikan tubuh badan.. 
serendah RM199 sebulan!

Free fitting service & consultation.
whatsapp/ sms/call
012-2700873
~ zahirine ~

Apa yang best tentang Premium Beautiful

100% wanita inginkan badan yg cantik.
100% wanita pentingkan kesihatan.
Tapi..belum pasti berapa ramai yang sanggup nak maintain kedua duanya.
GOOD NEWS!
Kami ingin bantu Anda..
Dengan pemakaian corset PREMIUM BEAUTIFUL (PB) anda boleh dapat EXTRA BONUS!!!
WOW! 
70% kesihatan & 30% kecantikan + BONUS (ExTRa Confident) ?????
Apa yang anda akan rasa?
❤ sarung je PB tetiba posture badan jadi tegak ..dah tak bongkok lagi.
❤ raba raba perut memang confirm tetiba flat! Lemak2 terbonggol yg lama kat perut hilang.. Makin lama makin hilang..
❤ breast jadi FIRM ! Tanpa perlu sapu cream? Yess..takperlu sapu cream aset wanita dpt 100 supports. Mana ibu2 yang menyusu tu.. Penyusuan jadi lancar je. Tak risau masalah blocking milk! Or susu melimpah.
❤ period smooth je tiap2 bulan. Rasa period pain pun dah tak ingat macamane rasa.. Dah tak ingat bila tarikh period. Sbb rasa normal je..
❤ everyday rasa fresh je sbb tak risau ade bau keputihan!
❤ ibu2 lepas bersalin senyum je sebab tak sakit pangkal rahim lagi. Lega sebab rahim@cepat mengecut. Makin Cepatlah boleh pasang badan!
❤ baju lama boleh sarung balik sebab pinggang dah ramping. Tak perlu bukak jahitan kain and jahit cangkuk baru! 
❤ pinggul montok tanpa perlu obses buat senaman punggung. ☺☺ cik abang kat rumah pandang2 je tuuu..haaa..
❤ paha jadi kecik dan lebih selesa nampak bila pakai seluar. Tak berlaga dah paha kanan kiri.
❤ Legakan Sakit Belakang. Tak perlu telan pain killer.
❤ anda rasa diri anda begitu berharga setiap hari..
❤ sayang sangat dengan diri sebab kalau diri sendiri tak jaga.. Orang lain lagi laa x peduli.
wahh..banyak sangat kelebihan corset premium beautiful. 
MACAMANE???
Tawaran Kurus Dan Sihat 
dalam satu package?
Untung sangat!
Berbaloi baloi
Lebih Jimat.
Prevention is better than cure
Jaga kesihatan & reka bentuk badan impian!
Ingin saya bantu?
Whatsapp 012-2700873
~zahirine ~

PREMIUM BEAUTIFUL WIN READER’S CHOICE AWARD 2015

Congratulations! 
Our superbrand corset is now
 READERS’ CHOICE AWARDS 2015
 for BEST BODY SHAPING LINGERIE.
Good Products Speak for itself !
Good Quality Products always come with trusted testimonials that touch the heart of million of consumers in Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia..
Alhamdulilah!
Trusted brand from Trusted company !
I’m a proud Premium Beautiful Agent. 
and will continue to support and share the goodness of products to others.
Love,
zahirine
0122700873

Berpantang dengan Premium Beautiful Corset

Ramai kebanyakan wanita yang akan bersalin mula mencari produk yang sesuai untuk digunakan semasa berpantang. Kebanyakan mereka akan search encik google ataupun bertanyakan pendapat pada kenalan yang pernah hamil.
Seperti yang kita semua tahu kebanyakan wanita yang berpantang akan mengenakan bengkung kerana untuk mengecutkan rahim, mengempiskan perut dan mendapatkan balik bentuk badan asal. Tapi kebanyakan wanita apabila masuk kelahiran anak yang ketiga rata-rata menyatakan bahawa sukar untuk mendapatkan kembali bentuk badan walaupun menggunakan cara yang sama seperti berpantang anak sebelumnya.
Tapi betul memang susah nak dapat bentuk badan asal kerana mungkin faktor umur & perubahan hormon dalam badan. Tapi kalau kita fikir pun pakai bengkung hanya dalam pantang, pastu biar shj badan berlemak. Then nak bentuk badan cantik balik memang susah la kan.
Berpantang cara tradisional @ moden masing-masing ada kelebihan tersendiri. Begitu juga dengan bengkung, masing-masing ada kelebihan. Ramai yang bagitau bengkung tradisional leceh tapi ramai jugak yang menyukainya right? Bengkung tradisional sangat sesuai bila berpantang dengan family for sure ada yang akan bantu untuk lilitkan bengkung. Kebanyakan yang bagitau leceh tu maybe sebab berpantang sendiri.
Kat sini saya hanya nak share kenapa Premium Beautiful sesuai untuk ibu berpantang based on pengalaman diri sendiri yang dah 2 kali berpantang dengan pakai PB. Alhamdulilah sgt2 puas hati. paling best suami pun puji. 🙂
Kenapa Premium Beautiful?

✅ membantu mengeluarkan angin dalam badan
✅ mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa proses bersalin
✅ menarik dan merapatkan semula tulang pinggul mengembang semasa proses bersalin
✅ menyegarkan badan yang lesu & letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
✅ mengeluarkan darah nifas yang beku & berketul-ketul dengan lancar
✅ mengeluarkan segala sisa kotoran & air bisa dari rahim (menggantikan proses bertangas)
✅ menyokong rahim daripada jatuh
✅ menyihatkan rahim & memberikan persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen & progestron
✅ menghilangkan strechmark akibat mengandung & menggaru perut semasa mengandung
✅ menghangatkan dalam badan & tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti param & pilis
✅ melancarkan proses pembuangan air besar (mengurangkan masalah sembelit)
✅ meningkatkan & melancarkan kuantiti pengeluaran susu badan
✅ merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar rahim
✅ menaikkan metabolisma badan & membantu mengurangkan berat badan dengan cepat.
✅membentuk semula pinggul, payudara & postur badan yang menarik
Biasanya yang nak pakai waktu pantang memang dari awal kehamilan lagi dah standby Premium Beautiful but don’t worry jika anda tergolong dalam golongan yang kurang berkemampuan. Bagi yang sedang hamil anda mesti tau bila tarikh due anda kan? so backward kan tarikh tersebut so anda boleh mula simpan duit (buat tabungan) untuk dapatkan set Premium Beautiful but if Premium Beautiful tengah ada rebate masa anda pregnant please securekan dulu your set Premium Beautiful.
Waktu sesuai nak ukur?

Waktu yang paling sesuai untuk ukur adalah semasa kandungan anda berumur 6-7 bulan @ 7 hari selepas bersalin.
Waktu sesuai nak pakai?
* Normal birth – seawal 7 hari, tapi ada yang 3 hari dah pakai. Depends keadaan luka
*  Ceasarean – Selepas 2 minggu
Kenapa Premium Beautiful paling sesuai untuk wanita selepas bersalin?

  
  Memendekkan waktu nifas & keluarkan air bisa
Waktu paling cepat untuk turunkan ‘baby fat’ ialah 30 hari 
selepas bersalin 
Kecutkan & tetapkan kedudukan rahim (tidak menekan peranakan)
 FIR & Lubang angin berfungsi sebagai efek bertangas
Mengurangkan masalah sakit pinggang
Mengelakkan bengkak susu.
Menghilangkan strechmarks
Premium Beautiful VS Bengkung Tradisional

 * Lebih mudah, kesan lebih kurang sama
 * Boleh digunakan seiring, ikut kesesuaian
 * PB lebih mudah untuk yang berpantang sendiri
 * PB sebagai complement yang boleh digunakan walaupun selepas     habis pantang
*  membantu baby yang ada masalah jaundice
*  paling penting PB value for money
    (waktu anak dara, dalam pantang & selepas pantang still boleh         pakai. Paling best sampai bila-bila boleh pakai)

FREE FITTING & CONSULTATION!!!
YOUR PREMIUM BEAUTIFUL SPECIALIST
BY ATEAM TRUSTED AGENT
MAKLUMAT LANJUT

SMS/WHATSAPP —> 
NAK PB ke 012-2700873

Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum..
Hi ladies..
Lama tak update pasal corset kesayangan saya..PREMIUM BEAUTIFUL. 
Alhamdulilah dah hampir 4 tahun saya menjadi pengguna setianya dan memakai corset ini semasa berpantang anak kedua dan ketiga. 
kepada BAKAL pengguna Premium Beautiful Corset..
Saya percaya pelaburan anda terhadap diri anda untuk membeli  PREMIUM BEAUTIFUL CORSET  ini adalah berbaloi dan amat tepat sekali.
Cuba anda bayangkan dengan pelaburan anda yang sedikit, anda mampu untuk menyelamatkan wang dan tenaga anda kerana ianya untuk tujuan kecantikan, kesihatan dan keyakinan diri anda.
Suka saya nak share kesan yang positif apabila anda memakai premium beautiful:
Terdapat 2 fungsi utama:

>Kesan dari segi kesihatan
>Kesan dari segi pembentukan badan
>Kesan Dari Segi Kesihatan
>Menghilangkan sakit kepala
>Menghilangkan sakit tulang belakang
>Menghilangkan senggugut
>Menghilangkan selulit pada kaki
>Menghilangkan kesan pecah (stretch mark) pada kulit perut  dari kesan mengandung dan kulit jadi lebih halus
>Menghilangkan sakit tumit dan sendi-sendi kaki pada waktu bangun tidur (terutama bagi yang berbadan besar)
>Melancarkan perjalanan haid
>Menghilangkan penyakit asma
>Menghilangkan gastrik
>Jarang mengalami demam
Kesan Dari Segi Pembentukan Badan:
>Menaikkan punggung dan menegangkan payudara
>Berkeyakinan dan berketrampilan
>Menurunkan berat badan
Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R) 
Yang Terdapat Pada Pakaian Premium Beautiful:
-Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
-Mengekalkan kesegaran badan
-Mengurangkan kandungan asid dalam darah
-Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
-Tidur dengan lebih nyenyak
-Menghilangkan bau badan
-Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
-Meningkatkan kadar metabolisma
-Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
-Mengelakkan pertumbuhan bakteria
-Mengeluarkan peluh asid
-Membantu menghilangkan kulat dan fungus
-Membantu membersihkan udara dalam badan
-Mengekalkan kepanasan suhu badan
-Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
-Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
Uniknya Akwatek dan Akwadine:
Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)
Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan
Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
Kesan-Kesan Awal Pemakaian Premium Beautiful :
> Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain
> Sakit tulang belakang
 (bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang )
> Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin
> Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
> Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja
> Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan
> Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR
> Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian
Premium Beautiful sudah anda ketahui terbukti:
BERKESAN

LIFETIME WARRANTY

SUPERBRAND

ADA FIR

MEMENTINGKAN 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
Jom Dapatkannya sekarang!!!
Anda pasti tidak akan menyesal!!
Whatsapp  0122700873


Premium Beautiful Promotion

Hi! New Year Promotion for Premium Beautiful is now here.

A great start for 2014 , get 2 sets of 
 Premium Beautiful Corset 
with cash rebate RM300.
www.zahirine.com

 Apa salahnya kan kalau kita invest sikit duit bonus awal tahun untuk 
kecantikan dalaman dan luaran kita.  
Just nice je kalau ada 2 set PB ni..boleh 
pakai bergilir-gilir setiap hari. 
Memang tak rugilah kalau kita tukar pakaian dalam harian kita kepada 
Premium Beautiful Corset. 
Selain untuk bodyshaping, 
faedah dari segi kesihatan dalaman pun terjaga. 

www.zahirine.com

 

 This Superbrand Product comes with Lifetime Warranty . So if rosak.. boleh hantar repair with f.o.c service. Mudah dan menjimatkan! 🙂
 Tak perlu nak beli yang baru..
Anyone interested to get this sets, kindly contact my number for free consultation.
z a h i r i n e
__________________
012-2700873

Jom Cantik!

Premium Beautiful Corset Promotion

Salam Ramadhan Al Mubarak
Macamana puasa setakat ni? 
Hope everyone of us will stay fit and healthy to perform puasa till end of the month.
Irine nak share about premium beautiful promotion pada readers yg thinking to wear our magic corset di bulan puasa ni.
I know..
Mesti ada yang teringin sangat nak pakai tapi malu nak tanye..
Mesti ramai yang dapatkan bentuk badan idaman sebab nak pakai baju raya cantik-cantik tu kan..?hehe
Mesti ramai yang beli ..tp tunggu ada promotion.. ala.. mcm kita tunggu MEGA Sales tu? 
So.. I have GOOD NEWS for you.
Untuk setiap pembelian Set Premium Beautiful Corset
ada CASH REBET RM150!
Boleh bayar CASH / Credit Card /  By Instalments plan

Insyallah..dengan hanya memakai Corset ini selama 8 jam sehari boleh membantu :-
– mengurangkan berat badan
– kempiskan perut
– memberi tenaga agar tak letih sepanjang berpuasa
– membentuk posture badan yang betul
– mengurangkan period pain
– masalah keputihan
-menghilangkan masalah bau badan
– melancarkan peredaran darah dalam badan
confirm tak menyesal beli our Premium Beautiful Corset!
Kenape?
  • ada lifetime Warranty
  • Corset direka secara saintifik untuk mendakap, mengurut dan membentuk badan ke potongan badan yang diidamkan
  • Fabriknya halus dan selesa pada kulit. 
  • Sesuai dipakai sepanjang hari dan memberi keberkesanan yang maksimum
  • Kadar penyerapan peluh dan peredaran udara yang baik 
  • Customade sizes sesuai untuk pelbagai bentuk badan wanita

Jangan lepaskan peluang hebat ni!
Boleh pakai baju raya design terkini lagii! xdelah asyik pakai baju kurung je..:P..hehe
Tentu mood lebih confident bila hari raya nanti..:)
Kalau nak order..boleh contact : 
012-2700873
Zahirine

Premium Beautiful Promotion

Do you currently suffered from one of these problem?

Tired of thinking what are the best solutions?

I have a solution for you!

No strict diet, 
No exercise
No pills
No need to undergo a surgery!
Just wear Premium Beautiful Corset!!
 you will look great and feel great about yourself.
Stay healthy as you wish!
Hurry up ladies!
Best Price on June’s PROMOTION now!
 Call/ WA for free consultation and book your size.
012-2700873
zahirine

**********************************************
promotion ends 30/6/2013

Premium Beautiful Testimonial – scoliosis problem

Assalamualaikum..
hi everyone!..Happy monday to you..
I would love to share my latest testimonial from my dear friends – Jumnah Adibah ..
She was my classmate at Sek. Menengah Perdagangan Johor Bahru and my BFF.
Knowing her to be a happy go lucky person, a mother of 3 kids, love shopping but suffering from scoliosis when she was 12 yeras old.
After i discovered the awesomeness of Premium Beautiful Corset and intoduced to her for an alternative solutions a year ago..today..i feel so blessed that she is now happy with her new body shape and more confident to achieve a better life.
Lets read her entry on her new shining day..:)

WHY I CHOOSE TO WEAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET???
I suffer from scoliosis ketika berumur 12 tahun.Masa tu i berulang alik dari Johor Bahru to Hospital Universiti untuk dapatkan rawatan.
Simptom i bila postur badan mula senget and mengadu sakit pinggang.


Time passes by..i just grown up and happily married with 3kids.
But……….
Bila umur meningkat kerapuhan tulang dan membuat diri rasa cepat penat dan postur badan tidak cantik secara tidak lansung self confident semakin menurun.
I have been introduced by my bff irine cum my leader.
Hati tertarik bila Pb ni dapat pengiktirafan pakar chiropractic and world recognised.
this is me at the age of 12..badan kena pakai cement tau!!!

time flies….
i just ignore and buat tak reti nak sayang diri
………
THATS ME IN BLACK SHIRT!!!!
GEMUKSSS …..HUWAAAA:(((
ALHAMDULILLAH SEBELUM NI I TAK PERNAH PAKAI BAJU SIZE S
CONSISTENTLY WEAR IT FOR 1 YEAR
*I STARTED WEARING PB MAY 2011*
MY POSTURE IMPROVED
I GAIN CONFIDENT IN MY LIFE
THE NEW  ME!!!
*PICTURE TAKEN 10 AUG 2012*
 

Apa yang i puas hati bila pakai PB?
postur badan bertambah baik
berat badan menurun
and i GAIN CONFIDENT!!!
ALHAMDULILLAH WITHOUT ANY SURGERY AND PAIN 

 …………………………………………………………………………….

Great testimonial from satisfied customer.
Superbrand corset for healthy and beauty
 Don’t loose hope if you have any health problem..
Prevention is better than cure.
We may help you to smile again.
contact me now for more info.
zahirine
012-2700873
email : zahirine@gmail.com