Syukur Alhamdulilah

Assalamualaikum & Salam Jumaat
Alhamdulilah masih diberi peluang untuk merasai nikmat kehidupan. 
Syukur .
Terima Kasih Allah.
Ucaplah Alhamdulillah
Syukur kita kepada Allah
Selawat ke atas Nabi
Muhammad ya Rasulullah
Tanda syukur itulah taat
Setiap tempat setiap waktu
Syukur itu dapat dilihat
Pada sikap dan tingkah laku
Marilah bersama kita bersyukur
Kepada Allah kita bersyukur
Syukur itu sifat mulia
Hindar dari tamak haloba
Rasa cukup apa yang ada
Hati tenag hidup sejahtera
Marilah amalkan rasa bersyukur
Hidup bahagia aman dan makmur
Syukur Alhamdulillah
Syukur itu banyak caranya
Taat beribadah tekun berusaha
Saling membantu berkasih sayang
Murah senyuman hulur sedekah
Marilah kita beramal bersama
Rasa bersyukur kita suburkan
– Raihan-

Happy New Year 2015

Assalamualaikum.. 
Masih belum terlambat nak wish “Happy New Year 2015” to all readers. i’m sure masing-masing dah ade azam tahun baru atau nak continue tunaikan azam-azam tahun tahun lalu yang belum achieve lagi. Tak kira apa pun azam kita..atleast setiap kali tiba tahun baru kita start looking at what we are today and looking forward to achieve what we want for future. Jangan lupe muhasabah diri selalu. I love this kind of mood.. feeling motivated and feeling blessed. 
Mood tahun baru masih terasa since anak-anak pun belum lagi naik sekolah. Waktu persekolahan pun ditangguhkan ke next week kerana masalah banjir yg melanda negara. Tahun 2015 bagi saya adalah tahun yang mencabar..firstly sebab anak yang sulong dah naik darjah 2. 8 tahun dah Ariel Zikry. 2ndly, anak no 2 – Aqeef Zikry dah masuk 6 Tahun and it will be his 2nd year at Brainy Bunch Puchong. Aqeef dah kene concerntrate on his class and tak boleh main2 lagii.. My the only one lil pricess Qaseh Nur Jannah plak baru je pandai jalan and now she’s 1 year 3 mths. So Lambat kan dia jalan..heheh..Kalau citer pasal anak2 ni paling saya risaukan ialah education diorg. Sekolah rendah sekarang pun syllibus pun dah makin susah. Anak2 yang nak masuk darjah satu pun mesti dah wajib pandai baca. mengira and independent. Tahun ni memang saya kene focus on their studies. Insyaallah. 
Tahun baru ni juga buat saya bersemangat nak teruskan perjuangan dalam premium beautiful business yang saya dah usahakan since 2012. Misi nak mencapai ke level seterusnya dan target to develop more leaders under my team are the biggest challenge for me. Mentor saya Adibah Karimah selalu pesan.. sentiasalah Istiqamah dan jangan sesekali putus asa. Membina business empire ni ibarat macam kita menanam pokok durian. Setiap benih yang ditanam perlu dibaja, disiram, di jaga rapi then barulah kita akan menghasilkan pokok yang berakar kukuh. Hasil yang kita akan dapat nanti mesti berbaloi dan berkualiti. Pehhhh! ayat kiasan sungguh kan! Tapi bila fikir-fikir balik..i totally agree! :)Mana ada jalan singkat untuk berjaya kan. Kejayaan akan datang setelah kita berjaya lalui liku-liku cabaran. Cabaran & dugaan pulak perlu ada untuk menguji ketahanan mental dan fizikal kita. I believe that one day i will be succeed in this business. Syukur sangat bila business bersama AwesomazingTeam, kami ade mentor yang sentiasa dekat nak bimbing kita dan paling best dia jadi motivator & duplicate kejayaan dia kat kita pulak.Insyallahh..Semoga saya dapat cipta kejayaan baru bagi diri saya dan biz partners tahun ini. Doakan saya tau..Tungguuuu….:) 
Tahun 2014 yang lepas telah memberikan impak besar dalam kehidupan saya. Thank you Allah..So many sweet memories to remember. Thanks for everything.. In this New Year, I wish everyone to achieve all your goals in life,and get success at every step of life and enjoy a rocking year 2015. 
  HAPPY NEW YEAR!
Thank you for reading my blog. 
~ Love ~
 irine

Spaghetti Aglio Olio

www.zahirine.com

Spaghetti memang makanan kesukaan saya dan keluarga.
Bak kata orang..makanan penyelamat la dikala malas memasak.:)
Especially weekend..Malas rasanya nak masak lauk pauk bagai..rasa nak relax je layan si kecik QNJ (Qaseh Nur Jannah). Every Weekend memang masalah utama ialah nak fikri nak masak ape? haha..
tetiba teringat my friend shared with me this easy peasy way to cook Spaghetti Aglio Olio. Kalau makan kat restaurant tu tgk rencah dia simple je kan.. tp harga..mak aihh..
emm..takpe..demi untuk suami dan anak2 tersayang..terus cergas keluar beli bahan2 untuk memasak.:)
Ok Jom kita sediakan bahan2nya..
( mood excited!hehe)
Resepi Spaghetti Aglio Olio
Bahan-Bahan:

200 gm spaghetti yg telah dicelur 2 sudu besar minyak zaitun
2-3 ulas bawang putih
3-4 ekor udang sederhana besar
3-4 ekor isi kepah (Mussle) / sotong / ayam
Button mushroom (ikut suka)
3 Biji Lada Kering (Direndam Dgn Minyak Zaitun) kemudian dipotong kecil
1 sudu teh pati ayam / kiub ayam
2-3 potong capsicum hijau (potong dadu atau memanjang)
1 sudu teh oregano flakes daun parsley (dicincang)
cili padi (jika mahu pedas)
garam secukup rasa

Cara Penyediaan
Panaskan minyak zaitun dan tumis bawang putih yg telah dicincang. Hingga hampir kuning, terus masuk udang,mussle & pati ayam.
Setelah udang kemerahan, masukkan pula capsicum dan button mushroom.
Dan akhir sekali masukkan spaghetti dan kacau.
Garam secukup rasa, cili padi, oregano dan daun parsley.
Cadangan Hidangan:

Sekiranya spaghetti nampak kering, boleh ditambah minyak zaitun. Tidak perlu risau jika hidangan nampak berminyak kerana minyak zaitun tiada kolesterol.
Lepas ni boleh la korang try resepi simple ni..senang je kan..:) Stock spaghetti wajib ada dalam cabinet dapur ye! Selamat mencuba πŸ™‚
~Love~
z a h i r i n e

Salam Ramadhan 1435H

“Ku Mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna…”
Syukur ke hadrat Allah SWT kerana berpeluang menunaikan ibadah puasa pada tahun ini.
 Tahun lepas saya berpuasa ketika mengandungkan anak ke 3 kami..baby Qaseh Nur Jannah. Alhamdulilah this year dah berlima family saya. Baby pun dah 9 bulan dan still breastfeed.
 Anak yang sulong pun dan 7 tahun..excited nak berpuasa. Semoga segala urusan dipermudahkan pada bulan puasa ni..insyaallah. Anak-anak saya bagi vitamin Abqari minda qenius..supaya bagi tenaga untuk focus dalam pelajaran. Saya dan suami minum mineral coffee untuk kekal aktif. Insyaallah tak mengantuk dan lapar. 
Setiap kali tiba bulan Ramadhan..kita sentiasa berdoa mudah-mudahan Ramadhan kali ini dapat dilalui penuh makna..agar diberi hidayah untuk menjadi muslim yang lebih sempurna dan pastinya lebih mendekatkan diri dengan Allah SWT.
Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf jikalau ada salah silap, terkasar bahasa, atau terdapat kata2 saya yang mengguris perasaan kawan2..harap dapat dimaafkan dengan ikhlas hati.
Salam Ramadhan Al Mubarak 1435H
 .
Semoga Allah limpahi kita dengan hidayah, rahmat dan kasih sayangnya. 
Amin.

Love,
Zahirine

Happy Mother's Day


Happy Mother’s Day to My MOM
Puan Zawiah Bt Mas’od.
 Jasa dan Pengorbanan mak melahirkan, membesarkan dan mendidik saya hingga hari ini sangat dihargai.
 Hanya Allah mampu membalasnya.
Saya sayang sangat mak dan 
sentiasa doakan agar mak sihat dan
 terus ceria disamping keluarga.
Tak lupa juga buat ibu mertuaku..
Puan Muslamah Bt Maarof. 
Terima kasih kerana terima saya seadanya,
terima kasih diatas kasih sayang dan perhatian,
terima kasih di atas segala-galanya.
Semoga Allah membalas jasamu.   
Hari ibu sangat bermakna dan menyentuh hati sebab saya juga telah bergelar seorang ibu.  
Telah merasai betapa indahnya perasaan dipanggil ummi. 
merasa diri dihargai dan disayangi.
 
Setiap hari adalah hari untuk kasih sayangnya.
 
Oleh itu, hargailah selagi kita masih punya ibu.
(peringatan untuk diri sendiri juga )
 

Lots of Love
 *zahirine *

Marine Essence Syampoo

Assalamualaikum and Good day all..

Looking for the best hair care products?
Tired of finding solution for hair and scalp problem?
Marine Essence Syampoo is
the best syampoo for strong and beautiful hair.
marine essence syampoo
Let me share my experience using this amazing shampoo. Actually dah bosan asik tukar-tukar syampoo just to try and error. Before this i used to have hair and scalp problem such as
hair loss, oily scalp and dandruff.
The feeling of discomfort and rasa malu memang ada. Sejak melahirkan anak ke 3 ni..rambut lagi la mudah gugur..huhu..
Betul ke kalau kita stress rambut pun boleh banyak gugur? ee..scary je kan..
We know that hair loss, including thinning and breaking, is the most common scalp problem.
Most people lose from 50 to 100 hairs per day.
But how to solve? ?
Since i turn up to use Marine Essence Shampoo..Alhamdulilah! Rambut makin sihat lembut, licin dan wangi.
Paling best bila dandruff problem pun hilang.
No more hair fall , itching and oily scalp.
Marine Essence Syampoo is good and safe for the whole family.
The benefits are as belows:
*Unique blend of natural and botanical ingredients.
( Bamboo Salt and Pheno-SFE /Pu Erh Tea Leaf Extract , Cotton seed Extract and Milk Protein.
*Soap Free
( Gentle for everyday use)
*Paraben FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
*SLES FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
*Nourishing Minerals
( Rich source of essential minerals to nourish and pretect scalp and hair)
*Anti- Bacterial
(Helps to reduce scalp itchiness)
*Powerful Anti Oxidants
( Help to remove harmful free radical that cause damages to hair and scalp cells
*Refreshing Aromatherapy scent
(For invigorating hair wash experiences)
Try it now!
Contact me:
zahirine
012-2700873
COD is also available at Klang Valley only.

Assalamualaikum and Good day all..

Looking for the best hair care products? 
Tired of finding solution for hair and scalp problem?
Marine Essence Syampoo is
 the best syampoo for strong and beautiful hair.
marine essence syampoo
Let me share my experience using this amazing shampoo. Actually dah bosan asik tukar-tukar syampoo just to try and error. Before this i used to have hair and scalp problem such as 
hair loss, oily scalp and dandruff.  
The feeling of discomfort and rasa malu memang ada. Sejak melahirkan anak ke 3 ni..rambut lagi la mudah gugur..huhu..
Betul ke kalau kita stress rambut pun boleh banyak gugur? ee..scary je kan..
We know that hair loss, including thinning and breaking, is the most common scalp problem.
 Most people lose from 50 to 100 hairs per day. 
But how to solve? ?
Since i turn up to use Marine Essence Shampoo..Alhamdulilah! Rambut makin sihat lembut, licin dan wangi. 
Paling best bila dandruff problem pun hilang. 
No more hair fall , itching and oily scalp. 
Marine Essence Syampoo is good and safe for the whole family.
The benefits are as belows:
*Unique blend of natural and botanical ingredients.
 ( Bamboo Salt and Pheno-SFE /Pu Erh Tea Leaf Extract , Cotton seed Extract and Milk Protein.
*Soap Free
( Gentle for everyday use)
*Paraben FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
*SLES FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
 
*Nourishing Minerals
( Rich source of essential minerals to nourish and pretect scalp and hair)
*Anti- Bacterial
(Helps to reduce scalp itchiness)
*Powerful Anti Oxidants
( Help to remove harmful free radical that cause damages to hair and scalp cells
*Refreshing Aromatherapy scent
(For invigorating hair wash experiences)
  
Try it now!
Contact me:
zahirine
012-2700873 
 COD is also available at Klang Valley only.

Tips Mendidik Anak

Assalamualaikum. 
Dah lama tak update blog. Sejak anak-anak dah start sekolah..most of the time focus on them di samping kerja dan buat biz partime. My daily routine is totally changed. Dalam kesibukan tu jugak bila berpeluang sembang-sembang dengan ibu-ibu cerita pasal anak masing2 macam2 perkara yang kitorg share. Dari ragam cerita pasal gelagat anak2 , resepi masakan, jenis botol susu la.. toys la dan buku2 bacaan untuk anak2. 
Ada seorang kawan ni telah hadiahkan irine tips mendidik anak yang senang nak diaplikasikan. Syukur sangat dikelilingi sahabat2 yg hebat dan saling ingat mengingati. Kadang-kadang kita melakukan kesilapan tanpa disedari. nasib baik cepat sedar..heheh. Bila kita didik anak2 dengan cara yang betul barulah anak2 akan lembut hati dan insyaallah jadi anak yang soleh dan solehah. 
So today irine nak share kat kawan2 semua ilmu berguna ni. 
Jom Baca..
Tips untuk ibubapa.
1) Jangan pukul anak dari lutut ke atas.
2) Jangan gunakan tangan/anggota tubuh kita utk memukul anak dengan tangan dan jangan sesekali menampar anak pakai tangan kita. nanti anak jadi bertambah degil dan nakal dan tak boleh control.
3) Rotan/pukul anak di telapak kakinya . Secara saintifiknya ada kaitan dengan refleksologi dan merangsang ke bahagian otak.
Sabda Rasulullah SAW:
β€œBerguraulah dengan anak kamu kala usianya satu hingga tujuh tahun. Berseronok dengan mereka, bergurau hingga naik atas belakang pun tak apa. Jika suka geletek, kejar atau usik anak asalkan hubungan rapat. Lepas tujuh hingga 14 tahun kita didik dan ajar, kalau salah pukullah dia (sebagai pengajaran)”
4) Mulakanlah hidup anak anda dengan nama panggilan yang baik. Nama panggilan yang kurang baik akan menyebabkan anak anda malu dan merasa rendah diri. (Dalam Islam sendiri nama panggilan yang baik adalah digalakkan).
5) Berikan anak anda pelukan setiap hari (Kajian menunjukkan anak yang dipeluk setiap hari akan mempunyai kekuatan IQ yg lebih kuat daripada anak yang jarang dipeluk).
6) Pandanglah anak anda dengan pandangan kasih sayang (Pandangan ini akan membuatkan anak anda lebih yakin diri apabila berhadapan dengan persekitaran).
7) Berikan peneguhan setiap kali anak anda berbuat kebaikan (Berilah pujian, pelukkan, ciuman, hadiah ataupun sekurang-kurangnya senyuman untuk setiap kebaikan yang dilakukannya).
8) Janganlah mengharapkan anak anda yang belum matang itu melakukan sesuatu perbuatan baik secara berterusan, mereka hanya kanak-kanak yang sedang berkembang. Perkembangan mereka buatkan mereka ingin mengalami setiap perkaratermasuklah berbuat silap.
9) Apabila anda berhadapan dengan masalah kerja dan keluarga,pilihlah keluarga (Seorang penulis menyatakan anak-anak terus membesar. Masa itu terus berlalu dan tak akan kembali).
10. Di dalam membesarkan dan mendidik anak-anak, janganlah tuan/puan mengeluh. Keluhan akan membuatkan anak-anak merasakan diri mereka beban.
11. Dengarlah cerita anak anda, cerita itu tak akan dapat anda dengari lagi pada masa akan datang. Tunggu giliran anda untuk bercakap (Ini akan mengajar anak anda tentang giliran untuk bercakap)
12. Tenangkan anak anda setiap kali mereka memerlukannya.
13. Tunjukkan kepada anak anda bagaimana cara untuk menenangkan diri. Mereka akan menirunya.
14. Buatkan sedikit persediaan untuk anak-anak menyambut harijadinya. Sediakanlah hadiah harijadi yang unik walaupun harganya murah. Keunikan akan membuatkan anak anda belajar menghargai. (Anak2 yg dtg daripada persekitaran yang menghargai akan belajar menghargai orang lain).
15)  Kemungkinan anak kita menerima pengajaran bukan pada kali pertama belajar. Mereka mungkin memerlukan kita mengajar mereka lebih daripada sekali.
16) Luangkanlah masa bersama anak anda diluar rumah, peganglah tangan anak-anak apabila anda berjalan dengan mereka. Mereka tentu akan merasa kepentingan kehadiran mereka dalam kehidupan anda suami isteri.
17) Dengarlah mimpi ngeri anak-anak anda. Mimpi ngeri mereka adalah begitu real dalam dunia mereka.
18) Hargailah permainan kesayangan anak anda. Mereka juga dalam masa yang sama akan menghargai barang-barang kesayangan anda. Elakkan daripada membuang barang kesayangan mereka walaupun sudah rosak. Mintalah kebenaran mereka sebelum berbuat demikian.
19) Janganlah membiarkan anak-anak anda tidur tanpa ciuman selamat malam,
20) Terimalah yang kadangkala anda bukanlah ibubapa yang sempurna. Ini akan mengurangkan stress menjadi ibu bapa.
21) Jangan selalu membawa bebanan kerja pejabat ke rumah. Anak-anak akan belajar bahawa kerja pejabat selalunya lebih penting daripada keluarga.
22) Anak menangis untuk melegakan keresahan mereka tetapi kadangkala cuma untuk sound effect sahaja. Bagaimanapun dengarilah mereka, dua puluh tahun dari sekarang anda pula yang akan menangis apabila rumah mula terasa sunyi. Anak-anak anda mula sibuk mendengar tangisan anak mereka sendiri.
 
  
 
 
Mak irine selalu pesan..bersabarlah dalam mendidik anak-anak. Setiap anak ada perangai dia dan kelebihan tersendiri. Mudah-mudahan sama-sama kita muhasabah diri dan perbaiki kesilapan dalam mendidik anak2. Anak-anak sentiasa melihat apa yang kita buat. Semoga kita menjadi idola anak2 kita dan jadi ibubapa terbaik di dunia dan diakhirat.
 Insyaallah. Amin

Happy New Year 2014

A brand new day in a year 2014!
Alhamdulilah..dah masuk 3 hari kita di tahun baru 2014. Tahun 2013 telah dilalui dgn meninggalkan banyak kenangan2 manis, tak lupa juga kenangan pahit dalam kehidupan irine. Mana yang baik irine dijadikan tauladan dan yang buruk itu irine jadikan pengajaran dan peringatan. Azam tahun lepas ada yang dah tercapai dan masih ada yang belum mencapai sasaran. Tapi insyaallah..mana yang belum tercapai tu irine sentiasa positif dan yakin Allah belum mengizinkannya lagi. So..forward list ke tahun ini..:). Kita usaha lagii…:) Kita pun bukan manusia sempurna kann..atleast kita dah usaha sebaik mungkin. Irine pun tak lepas dari melakukan kesilapan. Hanya syukur alhamdulilah dapat diucapkan kerana masih lagi diberi peluang oleh Allah untuk memperbaiki diri. Diharap jika terdapat salah dan silap harap lapangkan hati 
maafkan irine ye. 
 
Masuk tahun baru ni irine sibuk dengan routine harian yang baru. Anak yg sulung dah masuk tahun 1 di S.K Puchong Utama 3. Anak no. 2 plak dah umur 5 tahun, insyaallah akan masuk Brainy Bunch Islamic Montessori di Cawangan Puchong Utama. Anak no 3 (bongsu la setakat ini..hehe) yg paling comel dalam family irine baby qaseh..baru genap umur 3 bulan. Irine hantar baby kat Taska Nurzara dekat dengan rumah je. Senang..tak payah nak travel jauh2.  Pagi2 agak kelam kabut sikit tapi manageable la..:). 
Tetiba teringat zaman kecik2 dulu.. macam ni lah keadaan mak dan ayah masa kami 7 beradik dah mula skolah. Mak irine dulu hanyalah seorang pekerja kilang dan ayah seorang pemandu di jabatan kerajaan tapi berjaya uruskan kami adik beradik dengan sempurna. Walau dalam keadaan serba sederhana, mak dan ayah dapat membesarkan kami hingga berjaya hantar kami masuk Universiti. Jasa mak dan ayah takkan irine dapat lupa kan dan hanya allah sahaja dapat membalasnya. Sekarang ni irine sendiri dapat rasa perasaan bila hantar anak ke sekolah. Feel the parents expectation toward their kids. Kerisauan dan kebimbangan semuanya ada. .Insyaallah..irine sentiasa berdoa supaya irine dapat jadi contoh dan jadi ibubapa yg baik untuk anak2.
Korang macamane plak? Share la cerita pengalaman tahun baru. Sape2 yang nak share , you may leave your comment and add your blog link skali. πŸ™‚ 
 irine nak wish you alls, 
HAPPY NEW YEAR 2014 
and 
Thank you for your time reading my blog. 
Kepada customers zahirine.com yang telah membeli Premium Beautiful , Bio velocity Sleep mate , Marine Essence Beauty Series dan BBPlus Collagen dgn irine , 
thank you again for your trust and supports. 
Thanks to awesomazingteam and 
Green Leaders Academy Malaysia ( GLAM)
 for a great and awesome experienced in online business. 
Doakan business irine berkembang maju. Insyaallah. πŸ™‚
Irine doakan semoga segala yang kita hajatkan tahun 2014 ini dipermudahkan Allah. 
Love,
zahirine

GLAMpreneurs and Rizman Ruzaini

Nama designer muda dan berbakat besar “Rizman Ruzaini” tak perlu diperkenalkan lagi. Sentuhan idea yang sangat elegance dan unik dizahirkan dengan penuh teliti dalam setiap rekaan beliau. Ramai artis2 di Malaysia menjadikan Rizman Ruzaini favourite designer mereka. Tak lupa juga Mentor kami from Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) iaitu CDM Hanis Haizi selalu bergaya dengan fesyen rekaan daripada Rizman Ruzaini. 
Actually irine sangat2 teruja pertama kali menghadiri majlis ” A Beautiful Day With  GLAM” di Vivatel Hotel, Kuala Lumpur, 7 Dec lepas. Maklumlah sebelum ini tak pernah lagi join mana2 beauty event or fashion show secara live! apatah lagi tengok sendiri Malaysian Top Fashion Designer Rizman Ruzaini dan model2 bergaya dengan dress yang MELETOPS! Boleh pengsan tengok tau! hehe..Ramai CDM’s from GLAMpreneurs pun dah buat baju dengan beliau. hope one day i will get 1 special dress design by Rizman for my BIG day! Insyaallah. (berangan kejapp..hihi..takpe..FREE je pun kann).By the way..special thanks to GLAM who has successfully organized such a great and an informative event for all GLAMpreneurs. Its was really a beautiful day for me!
Dalam majlis ni kami diperkenalkan dengan our latest product from the company, Premium Beautiful Elegance. Kat sini semua product knowledge mengenainya diterangkan dengan details. Sesi percubaan secara percuma pun disediakan. Pihak company sentiasa peka terhadap persaingan dan permintaan wanita yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran. For me product hebat seperti Premium Beautiful akan sentiasa kekal relevant memenuhi keinginan wanita. Tak rugi berbusiness dengan GLAM kerana pihak syarikat menyediakan package kecantikan dan kesihatan yang lengkap dari hujung rambut hingga hujung kaki. Product BBplus, Bioever, Marine Essence Beauty Bar dan Garam Buluh sentiasa mejadi HOT item dan mendapat sambutan luar biasa. 
Selain tu ada cabutan bertuah untuk tetamu yang hadir dan hadiah utama adalah Rekaan Baju daripada Rizman Ruzaini. Tahniah kepada GLAMpreneurs yang bertuah. πŸ™‚
Let’s see the photos..

Premium Beautiful Classics and Elegance

 Product Talk by the expert.



























CDM’s from Greem Leaders Academy Malaysia

Zahirine’s Tea,




My mentor CDM Adibah Karimah menang cabutan bertuah! Designer’s handbag!

with radenina
with arfa and radenina. My commited business partners. πŸ™‚

A photo with Bakal DDM Dr Hasbi

 
My awesomazing mentor CDM Adibah Karimah
Finally, my awesomazing sisters, shu and safa. Sempat Kak aween at the back tetiba enterfrem..hehe..she was our MC for the day. πŸ™‚
*credit to www.hanishaizi.com for the pics.
That’s all and I’m looking forward for another awesome event by GLAM next year.
Love,
Zahirine
012-2700873

A Beauty Day With GLAM

Assalamualaikum.
Hi readers!
Do you love to be “Beautiful” ? 
I believed everyone of us want to look pretty and good as it effects our confident level right?
 Some of us love to have a flawless skin, curvy body, healthy and fit.
But are we really do what are neccessary to be “BEAUTIFUL”? 
Eat well
Take appropriate supplements
Exercise
Dress up
Make up
Control emotion
Sleep well
.
.
.
.
.

.
yadaa..yadaa..the list will be longer..to be the perfect one!
Hmmm..

No matter what..“Beauty lies on the eyes of the beholder”. 
from my personal view..I think
 How you feel and think about yourself are the most important. 
ALWAYS THINK POSITIVE about yourself.
Love yourself more..baby πŸ™‚ and wear PREMIUM BEAUTIFUL!
Everything will be beautiful. πŸ™‚ hehe
Talking about being beautiful..I have one good news to share..
There will be a special event on December 2013.
A Beauty Day With GLAM

Details of this event:

Date : 7hb December 2013 (Saturday)

Time : 2pm-6pm

Venue : Hotel Vivatel, Jalan Duta, KL

Ticket Price : RM 60 per person

Limited seats 300 only (first come first serve)

Important highlights : 
  • Special price promotion & special rebate only that day!
          ( Premium Beautiful Classic & Elegance, Luminez, BB plus, Marine Essence, Bio Ever )
  •  Special new clients Sign Up with special Membership Fee
  •  Registration With special Door gift 
          Door Gift: Recycle bag, product leaflet, product samples (ME Bar, Luminez, others)
Activities:

  • Booth open for product display & Sales counter From HQ
  • New PB preview (video+presentation) + Catwalk PB Classic & Elegance
  • Catwalk Designer From “Rizman Ruzaini” + Model
  • Transform sharing testimonial “Before & after”
  • Hi-tea & candy buffet
  • FREE fitting & trial Premium Beautiful Classic & Elegance

Jom Ladies..

Lets Join Me

z a h i r i n e
012-2700873

to book your seat now!