Side income!

www.zahirine.com
Do you? 

Yes you!!
Sakit Kepala bila perbelanjaan bulanan selalu burst??
Struggling to pay your bills?
GAJI cukup cukup makan sahaja ?
Sampai bila boleh TAHAN?
Masih belum terlambat untuk bebaskan diri anda 
dari stress dengan masalah kewangan!
www.zahirine.com
Berminat menambah pendapatan sebagai PENGEDAR dan RAKAN NIAGA bersama “Zahirine” ?
Peluang TAMBAH DUIT untuk meningkatkan ekonomi diri dan keluarga anda
menerusi program usahasama pengedar
 ‘Marine Essence Beauty Bar / Bio Seleza
******************************************** 
 * Peluang menambahkan PENDAPATAN tidak terhad
* Masa yang sangat MINIMUM

* Tidak perlu sebarang kelayakan
* Latihan akan diberikan secara PERCUMA 
* Berpeluang mendapat BONUS sehingga 67%

* special incentive REWARD 
********************************************
BERTINDAK SEKARANG!
Boleh Text/Whatsapp:
——————————-
Nama (jarak) Rakan kongsi (jarak) Lokasi
ke 012-2700873

Pengedar Sabun Marine Essence Diperlukan!



PENGEDAR SELURUH NEGARA DICARI
www.zahirine.com
Peluang keemasan terbuka kepada pengguna Sabun Marine Essence dan sesiapa yang sedang mencari peluang buat side income.
Rebutlah Peluang jadi PENGEDAR SABUN MARINE ESSENCE bersama kami.
menjana pendapatan harian dan mingguan RM 600-RM 1000!
100 % terbukti berkesan

Latihan dan tunjuk ajar diberikan secara PERCUMA!
Sabun Marine Essence adalah sabun yang diperbuat dari bahan-bahan semulajadi untuk kesihatan kulit. Menjadikan kulit lebih lembut, wangi dan selamat digunakan. Product terhangat dipasaran! Terdapat dalam bentuk Bar dan juga cecair mandian.
FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE
* hilangkan hitam celah badan

* hilang bau badan

* hilangkan jerawat

* kulit lebih lembap & tidak berminyak
* hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit

* hilangkan penyakit eczema
* cerahkan kulit muka & seluruh badan
INGIN JADI PENGEDAR KAMI
SMS / Whatsapp —> NAMA PENGEDAR MARINE ke 012-2700873
Komen dibawah! “Saya nak jadi pengedar
JANGAN LEPASKAN PELUANG HEBAT INI!
MARI CIPTA PELUANG ANDA SENDIRI BERSAMA KAMI
Hubungi,
Zahirine
012-2700873

Marine Essence Syampoo

Assalamualaikum and Good day all..

Looking for the best hair care products?
Tired of finding solution for hair and scalp problem?
Marine Essence Syampoo is
the best syampoo for strong and beautiful hair.
marine essence syampoo
Let me share my experience using this amazing shampoo. Actually dah bosan asik tukar-tukar syampoo just to try and error. Before this i used to have hair and scalp problem such as
hair loss, oily scalp and dandruff.
The feeling of discomfort and rasa malu memang ada. Sejak melahirkan anak ke 3 ni..rambut lagi la mudah gugur..huhu..
Betul ke kalau kita stress rambut pun boleh banyak gugur? ee..scary je kan..
We know that hair loss, including thinning and breaking, is the most common scalp problem.
Most people lose from 50 to 100 hairs per day.
But how to solve? ?
Since i turn up to use Marine Essence Shampoo..Alhamdulilah! Rambut makin sihat lembut, licin dan wangi.
Paling best bila dandruff problem pun hilang.
No more hair fall , itching and oily scalp.
Marine Essence Syampoo is good and safe for the whole family.
The benefits are as belows:
*Unique blend of natural and botanical ingredients.
( Bamboo Salt and Pheno-SFE /Pu Erh Tea Leaf Extract , Cotton seed Extract and Milk Protein.
*Soap Free
( Gentle for everyday use)
*Paraben FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
*SLES FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
*Nourishing Minerals
( Rich source of essential minerals to nourish and pretect scalp and hair)
*Anti- Bacterial
(Helps to reduce scalp itchiness)
*Powerful Anti Oxidants
( Help to remove harmful free radical that cause damages to hair and scalp cells
*Refreshing Aromatherapy scent
(For invigorating hair wash experiences)
Try it now!
Contact me:
zahirine
012-2700873
COD is also available at Klang Valley only.

Assalamualaikum and Good day all..

Looking for the best hair care products? 
Tired of finding solution for hair and scalp problem?
Marine Essence Syampoo is
 the best syampoo for strong and beautiful hair.
marine essence syampoo
Let me share my experience using this amazing shampoo. Actually dah bosan asik tukar-tukar syampoo just to try and error. Before this i used to have hair and scalp problem such as 
hair loss, oily scalp and dandruff.  
The feeling of discomfort and rasa malu memang ada. Sejak melahirkan anak ke 3 ni..rambut lagi la mudah gugur..huhu..
Betul ke kalau kita stress rambut pun boleh banyak gugur? ee..scary je kan..
We know that hair loss, including thinning and breaking, is the most common scalp problem.
 Most people lose from 50 to 100 hairs per day. 
But how to solve? ?
Since i turn up to use Marine Essence Shampoo..Alhamdulilah! Rambut makin sihat lembut, licin dan wangi. 
Paling best bila dandruff problem pun hilang. 
No more hair fall , itching and oily scalp. 
Marine Essence Syampoo is good and safe for the whole family.
The benefits are as belows:
*Unique blend of natural and botanical ingredients.
 ( Bamboo Salt and Pheno-SFE /Pu Erh Tea Leaf Extract , Cotton seed Extract and Milk Protein.
*Soap Free
( Gentle for everyday use)
*Paraben FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
*SLES FREE
(Doest not irritate scalp and hair)
 
*Nourishing Minerals
( Rich source of essential minerals to nourish and pretect scalp and hair)
*Anti- Bacterial
(Helps to reduce scalp itchiness)
*Powerful Anti Oxidants
( Help to remove harmful free radical that cause damages to hair and scalp cells
*Refreshing Aromatherapy scent
(For invigorating hair wash experiences)
  
Try it now!
Contact me:
zahirine
012-2700873 
 COD is also available at Klang Valley only.

Happy New Year 2014

A brand new day in a year 2014!
Alhamdulilah..dah masuk 3 hari kita di tahun baru 2014. Tahun 2013 telah dilalui dgn meninggalkan banyak kenangan2 manis, tak lupa juga kenangan pahit dalam kehidupan irine. Mana yang baik irine dijadikan tauladan dan yang buruk itu irine jadikan pengajaran dan peringatan. Azam tahun lepas ada yang dah tercapai dan masih ada yang belum mencapai sasaran. Tapi insyaallah..mana yang belum tercapai tu irine sentiasa positif dan yakin Allah belum mengizinkannya lagi. So..forward list ke tahun ini..:). Kita usaha lagii…:) Kita pun bukan manusia sempurna kann..atleast kita dah usaha sebaik mungkin. Irine pun tak lepas dari melakukan kesilapan. Hanya syukur alhamdulilah dapat diucapkan kerana masih lagi diberi peluang oleh Allah untuk memperbaiki diri. Diharap jika terdapat salah dan silap harap lapangkan hati 
maafkan irine ye. 
 
Masuk tahun baru ni irine sibuk dengan routine harian yang baru. Anak yg sulung dah masuk tahun 1 di S.K Puchong Utama 3. Anak no. 2 plak dah umur 5 tahun, insyaallah akan masuk Brainy Bunch Islamic Montessori di Cawangan Puchong Utama. Anak no 3 (bongsu la setakat ini..hehe) yg paling comel dalam family irine baby qaseh..baru genap umur 3 bulan. Irine hantar baby kat Taska Nurzara dekat dengan rumah je. Senang..tak payah nak travel jauh2.  Pagi2 agak kelam kabut sikit tapi manageable la..:). 
Tetiba teringat zaman kecik2 dulu.. macam ni lah keadaan mak dan ayah masa kami 7 beradik dah mula skolah. Mak irine dulu hanyalah seorang pekerja kilang dan ayah seorang pemandu di jabatan kerajaan tapi berjaya uruskan kami adik beradik dengan sempurna. Walau dalam keadaan serba sederhana, mak dan ayah dapat membesarkan kami hingga berjaya hantar kami masuk Universiti. Jasa mak dan ayah takkan irine dapat lupa kan dan hanya allah sahaja dapat membalasnya. Sekarang ni irine sendiri dapat rasa perasaan bila hantar anak ke sekolah. Feel the parents expectation toward their kids. Kerisauan dan kebimbangan semuanya ada. .Insyaallah..irine sentiasa berdoa supaya irine dapat jadi contoh dan jadi ibubapa yg baik untuk anak2.
Korang macamane plak? Share la cerita pengalaman tahun baru. Sape2 yang nak share , you may leave your comment and add your blog link skali. 🙂 
 irine nak wish you alls, 
HAPPY NEW YEAR 2014 
and 
Thank you for your time reading my blog. 
Kepada customers zahirine.com yang telah membeli Premium Beautiful , Bio velocity Sleep mate , Marine Essence Beauty Series dan BBPlus Collagen dgn irine , 
thank you again for your trust and supports. 
Thanks to awesomazingteam and 
Green Leaders Academy Malaysia ( GLAM)
 for a great and awesome experienced in online business. 
Doakan business irine berkembang maju. Insyaallah. 🙂
Irine doakan semoga segala yang kita hajatkan tahun 2014 ini dipermudahkan Allah. 
Love,
zahirine