Promosi Jimat RM600 Corset Premium Beautiful

BARU 40 HARI PANTANG MENGANDUNG LAGI ?
.
.
“Ko kan baru habis pantang, ada isi lagi ke milah?”
“Ko dah berapa bulan pregnant tu milah? Bila bersalin nya..” errkk..tak tahu nak jawab! nak marah ke, nak baling selipar terus..
PERNAH TAK KITA ALAMI SITUASI MACAM NI? 
NAK DIET, DIET HANCUR. 
NAK PERGI GYM TAPI MALAS. 
MAKAN PIL KURUS SANA SINI 
MERANA DIRI.
Tertekan dengan keadaan ini?? 
Yang Gemuk, Yang Berisi, Yang Buncit, 
ANDA BERHAK KURUS!!
.
Saya tak boleh kata JAMIN ANDA KURUS, tapi kalau KONSISTEN CARA DAN RESIPI KAMI AJARKAN CONFIRM Akak/ Adik Kurus selim melim selepas ni!
.
Pembentukan Badan “Premium Beautiful Corset” yang menjadi Kegilaan Ramai Wanita Masa Kini. Ibarat Kulit ke2 Wanita. Wajib Ada setiap sorang! Hapuskan Lemak Jahat & Kembali Pada Bentuk asal Ramping Anggun lagi Bergaya!
.
“JANGAN RISAU, Bagi peluang kami Bantu Anda!”
.
Tak perlu Berdiet, Tak perlu Bersenam, Tak perlu telan Ubat, 
HANYA SARUNG SAHAJA!

“PREMIUM BEAUTIFUL KORSET”
.
SATU SATUNYA Korset di Malaysia yang FOCUS pada Kesihatan Kecantikkan Luaran dan Dalaman dan JAMINAN SEUMUR HIDUP!
.
*70% kesihatan & 30% kecantikan
*Fabrik yang lembut & berkualiti, memberi keselesaan kepada si pemakai
*Terbukti keberkesanannya & berbaloi dengan harganya yang berbeza dari korset biasa
*Mengandungi FIR (Far Infrared Rays) dan gelombang 2 inch menembusi dalam tubuh badan kita.
************************************************************

BERMINAT?

PROMOTION HANGAT BERLANGSUNG sekarang!
 kita OPEN pada yang SERIOUS sahaja.
.
.
.
.
.
.

Dapatkan DISCOUNT  RM600 ! 
untuk 5 ORANG SAHAJA yang 
Serious,
Benar-benar Serious, 
Betul2 SERIOUS ingin Dibantu .

Segera Whatapps/Call:
“Saya Nak Corset PB ” ke 0122700873
@ tinggalkan NO CONTACT di bawah komen

“FREE Fitting, FREE Consultation, FREE Delivery & FREE Gift menanti!”

“FAST ACTION, FAST RESULT”

Apa yang best tentang Premium Beautiful

100% wanita inginkan badan yg cantik.
100% wanita pentingkan kesihatan.
Tapi..belum pasti berapa ramai yang sanggup nak maintain kedua duanya.
GOOD NEWS!
Kami ingin bantu Anda..
Dengan pemakaian corset PREMIUM BEAUTIFUL (PB) anda boleh dapat EXTRA BONUS!!!
WOW! 
70% kesihatan & 30% kecantikan + BONUS (ExTRa Confident) ?????
Apa yang anda akan rasa?
❤ sarung je PB tetiba posture badan jadi tegak ..dah tak bongkok lagi.
❤ raba raba perut memang confirm tetiba flat! Lemak2 terbonggol yg lama kat perut hilang.. Makin lama makin hilang..
❤ breast jadi FIRM ! Tanpa perlu sapu cream? Yess..takperlu sapu cream aset wanita dpt 100 supports. Mana ibu2 yang menyusu tu.. Penyusuan jadi lancar je. Tak risau masalah blocking milk! Or susu melimpah.
❤ period smooth je tiap2 bulan. Rasa period pain pun dah tak ingat macamane rasa.. Dah tak ingat bila tarikh period. Sbb rasa normal je..
❤ everyday rasa fresh je sbb tak risau ade bau keputihan!
❤ ibu2 lepas bersalin senyum je sebab tak sakit pangkal rahim lagi. Lega sebab rahim@cepat mengecut. Makin Cepatlah boleh pasang badan!
❤ baju lama boleh sarung balik sebab pinggang dah ramping. Tak perlu bukak jahitan kain and jahit cangkuk baru! 
❤ pinggul montok tanpa perlu obses buat senaman punggung. ☺☺ cik abang kat rumah pandang2 je tuuu..haaa..
❤ paha jadi kecik dan lebih selesa nampak bila pakai seluar. Tak berlaga dah paha kanan kiri.
❤ Legakan Sakit Belakang. Tak perlu telan pain killer.
❤ anda rasa diri anda begitu berharga setiap hari..
❤ sayang sangat dengan diri sebab kalau diri sendiri tak jaga.. Orang lain lagi laa x peduli.
wahh..banyak sangat kelebihan corset premium beautiful. 
MACAMANE???
Tawaran Kurus Dan Sihat 
dalam satu package?
Untung sangat!
Berbaloi baloi
Lebih Jimat.
Prevention is better than cure
Jaga kesihatan & reka bentuk badan impian!
Ingin saya bantu?
Whatsapp 012-2700873
~zahirine ~

Happy New Year 2016

Assalamualaikum ..
Belum terlewat rasanya nak wish 
“Happy New Year 2016”
to all readers. 
Semoga semangat tahun baru 2016 bagi kita motivasi yang tinggi
untuk UPGRADE Diri, 
meneruskan AZAM baru dan jika ada yang belum tertunai,
  membina KEHIDUPAN yang lebih sempurna,
 KESIHATAN yang lebih baik
dan BERJAYA dalam kerjaya dan perniagaan.
 Insyaallah. Amin.
Love,
zahirine 

PREMIUM BEAUTIFUL WIN READER’S CHOICE AWARD 2015

Congratulations! 
Our superbrand corset is now
 READERS’ CHOICE AWARDS 2015
 for BEST BODY SHAPING LINGERIE.
Good Products Speak for itself !
Good Quality Products always come with trusted testimonials that touch the heart of million of consumers in Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia..
Alhamdulilah!
Trusted brand from Trusted company !
I’m a proud Premium Beautiful Agent. 
and will continue to support and share the goodness of products to others.
Love,
zahirine
0122700873

Berpantang dengan Premium Beautiful Corset

Ramai kebanyakan wanita yang akan bersalin mula mencari produk yang sesuai untuk digunakan semasa berpantang. Kebanyakan mereka akan search encik google ataupun bertanyakan pendapat pada kenalan yang pernah hamil.
Seperti yang kita semua tahu kebanyakan wanita yang berpantang akan mengenakan bengkung kerana untuk mengecutkan rahim, mengempiskan perut dan mendapatkan balik bentuk badan asal. Tapi kebanyakan wanita apabila masuk kelahiran anak yang ketiga rata-rata menyatakan bahawa sukar untuk mendapatkan kembali bentuk badan walaupun menggunakan cara yang sama seperti berpantang anak sebelumnya.
Tapi betul memang susah nak dapat bentuk badan asal kerana mungkin faktor umur & perubahan hormon dalam badan. Tapi kalau kita fikir pun pakai bengkung hanya dalam pantang, pastu biar shj badan berlemak. Then nak bentuk badan cantik balik memang susah la kan.
Berpantang cara tradisional @ moden masing-masing ada kelebihan tersendiri. Begitu juga dengan bengkung, masing-masing ada kelebihan. Ramai yang bagitau bengkung tradisional leceh tapi ramai jugak yang menyukainya right? Bengkung tradisional sangat sesuai bila berpantang dengan family for sure ada yang akan bantu untuk lilitkan bengkung. Kebanyakan yang bagitau leceh tu maybe sebab berpantang sendiri.
Kat sini saya hanya nak share kenapa Premium Beautiful sesuai untuk ibu berpantang based on pengalaman diri sendiri yang dah 2 kali berpantang dengan pakai PB. Alhamdulilah sgt2 puas hati. paling best suami pun puji. 🙂
Kenapa Premium Beautiful?

✅ membantu mengeluarkan angin dalam badan
✅ mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa proses bersalin
✅ menarik dan merapatkan semula tulang pinggul mengembang semasa proses bersalin
✅ menyegarkan badan yang lesu & letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
✅ mengeluarkan darah nifas yang beku & berketul-ketul dengan lancar
✅ mengeluarkan segala sisa kotoran & air bisa dari rahim (menggantikan proses bertangas)
✅ menyokong rahim daripada jatuh
✅ menyihatkan rahim & memberikan persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen & progestron
✅ menghilangkan strechmark akibat mengandung & menggaru perut semasa mengandung
✅ menghangatkan dalam badan & tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti param & pilis
✅ melancarkan proses pembuangan air besar (mengurangkan masalah sembelit)
✅ meningkatkan & melancarkan kuantiti pengeluaran susu badan
✅ merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar rahim
✅ menaikkan metabolisma badan & membantu mengurangkan berat badan dengan cepat.
✅membentuk semula pinggul, payudara & postur badan yang menarik
Biasanya yang nak pakai waktu pantang memang dari awal kehamilan lagi dah standby Premium Beautiful but don’t worry jika anda tergolong dalam golongan yang kurang berkemampuan. Bagi yang sedang hamil anda mesti tau bila tarikh due anda kan? so backward kan tarikh tersebut so anda boleh mula simpan duit (buat tabungan) untuk dapatkan set Premium Beautiful but if Premium Beautiful tengah ada rebate masa anda pregnant please securekan dulu your set Premium Beautiful.
Waktu sesuai nak ukur?

Waktu yang paling sesuai untuk ukur adalah semasa kandungan anda berumur 6-7 bulan @ 7 hari selepas bersalin.
Waktu sesuai nak pakai?
* Normal birth – seawal 7 hari, tapi ada yang 3 hari dah pakai. Depends keadaan luka
*  Ceasarean – Selepas 2 minggu
Kenapa Premium Beautiful paling sesuai untuk wanita selepas bersalin?

  
  Memendekkan waktu nifas & keluarkan air bisa
Waktu paling cepat untuk turunkan ‘baby fat’ ialah 30 hari 
selepas bersalin 
Kecutkan & tetapkan kedudukan rahim (tidak menekan peranakan)
 FIR & Lubang angin berfungsi sebagai efek bertangas
Mengurangkan masalah sakit pinggang
Mengelakkan bengkak susu.
Menghilangkan strechmarks
Premium Beautiful VS Bengkung Tradisional

 * Lebih mudah, kesan lebih kurang sama
 * Boleh digunakan seiring, ikut kesesuaian
 * PB lebih mudah untuk yang berpantang sendiri
 * PB sebagai complement yang boleh digunakan walaupun selepas     habis pantang
*  membantu baby yang ada masalah jaundice
*  paling penting PB value for money
    (waktu anak dara, dalam pantang & selepas pantang still boleh         pakai. Paling best sampai bila-bila boleh pakai)

FREE FITTING & CONSULTATION!!!
YOUR PREMIUM BEAUTIFUL SPECIALIST
BY ATEAM TRUSTED AGENT
MAKLUMAT LANJUT

SMS/WHATSAPP —> 
NAK PB ke 012-2700873

Premium Beautiful Corset

Assalamualaikum..
Hi ladies..
Lama tak update pasal corset kesayangan saya..PREMIUM BEAUTIFUL. 
Alhamdulilah dah hampir 4 tahun saya menjadi pengguna setianya dan memakai corset ini semasa berpantang anak kedua dan ketiga. 
kepada BAKAL pengguna Premium Beautiful Corset..
Saya percaya pelaburan anda terhadap diri anda untuk membeli  PREMIUM BEAUTIFUL CORSET  ini adalah berbaloi dan amat tepat sekali.
Cuba anda bayangkan dengan pelaburan anda yang sedikit, anda mampu untuk menyelamatkan wang dan tenaga anda kerana ianya untuk tujuan kecantikan, kesihatan dan keyakinan diri anda.
Suka saya nak share kesan yang positif apabila anda memakai premium beautiful:
Terdapat 2 fungsi utama:

>Kesan dari segi kesihatan
>Kesan dari segi pembentukan badan
>Kesan Dari Segi Kesihatan
>Menghilangkan sakit kepala
>Menghilangkan sakit tulang belakang
>Menghilangkan senggugut
>Menghilangkan selulit pada kaki
>Menghilangkan kesan pecah (stretch mark) pada kulit perut  dari kesan mengandung dan kulit jadi lebih halus
>Menghilangkan sakit tumit dan sendi-sendi kaki pada waktu bangun tidur (terutama bagi yang berbadan besar)
>Melancarkan perjalanan haid
>Menghilangkan penyakit asma
>Menghilangkan gastrik
>Jarang mengalami demam
Kesan Dari Segi Pembentukan Badan:
>Menaikkan punggung dan menegangkan payudara
>Berkeyakinan dan berketrampilan
>Menurunkan berat badan
Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R) 
Yang Terdapat Pada Pakaian Premium Beautiful:
-Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
-Mengekalkan kesegaran badan
-Mengurangkan kandungan asid dalam darah
-Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
-Tidur dengan lebih nyenyak
-Menghilangkan bau badan
-Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
-Meningkatkan kadar metabolisma
-Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
-Mengelakkan pertumbuhan bakteria
-Mengeluarkan peluh asid
-Membantu menghilangkan kulat dan fungus
-Membantu membersihkan udara dalam badan
-Mengekalkan kepanasan suhu badan
-Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
-Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan
Uniknya Akwatek dan Akwadine:
Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)
Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan
Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
Kesan-Kesan Awal Pemakaian Premium Beautiful :
> Sakit kepala – bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain
> Sakit tulang belakang
 (bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang )
> Terkentut dan sendawa – bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin
> Badan rasa sedikit sakit – bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
> Payudara terasa sengal-sengal – memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja
> Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu – terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan
> Badan terasa cergas dan lebih aktif – kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR
> Berat badan turun – menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian
Premium Beautiful sudah anda ketahui terbukti:
BERKESAN

LIFETIME WARRANTY

SUPERBRAND

ADA FIR

MEMENTINGKAN 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
Jom Dapatkannya sekarang!!!
Anda pasti tidak akan menyesal!!
Whatsapp  0122700873


Happy New Year 2015

Assalamualaikum.. 
Masih belum terlambat nak wish “Happy New Year 2015” to all readers. i’m sure masing-masing dah ade azam tahun baru atau nak continue tunaikan azam-azam tahun tahun lalu yang belum achieve lagi. Tak kira apa pun azam kita..atleast setiap kali tiba tahun baru kita start looking at what we are today and looking forward to achieve what we want for future. Jangan lupe muhasabah diri selalu. I love this kind of mood.. feeling motivated and feeling blessed. 
Mood tahun baru masih terasa since anak-anak pun belum lagi naik sekolah. Waktu persekolahan pun ditangguhkan ke next week kerana masalah banjir yg melanda negara. Tahun 2015 bagi saya adalah tahun yang mencabar..firstly sebab anak yang sulong dah naik darjah 2. 8 tahun dah Ariel Zikry. 2ndly, anak no 2 – Aqeef Zikry dah masuk 6 Tahun and it will be his 2nd year at Brainy Bunch Puchong. Aqeef dah kene concerntrate on his class and tak boleh main2 lagii.. My the only one lil pricess Qaseh Nur Jannah plak baru je pandai jalan and now she’s 1 year 3 mths. So Lambat kan dia jalan..heheh..Kalau citer pasal anak2 ni paling saya risaukan ialah education diorg. Sekolah rendah sekarang pun syllibus pun dah makin susah. Anak2 yang nak masuk darjah satu pun mesti dah wajib pandai baca. mengira and independent. Tahun ni memang saya kene focus on their studies. Insyaallah. 
Tahun baru ni juga buat saya bersemangat nak teruskan perjuangan dalam premium beautiful business yang saya dah usahakan since 2012. Misi nak mencapai ke level seterusnya dan target to develop more leaders under my team are the biggest challenge for me. Mentor saya Adibah Karimah selalu pesan.. sentiasalah Istiqamah dan jangan sesekali putus asa. Membina business empire ni ibarat macam kita menanam pokok durian. Setiap benih yang ditanam perlu dibaja, disiram, di jaga rapi then barulah kita akan menghasilkan pokok yang berakar kukuh. Hasil yang kita akan dapat nanti mesti berbaloi dan berkualiti. Pehhhh! ayat kiasan sungguh kan! Tapi bila fikir-fikir balik..i totally agree! :)Mana ada jalan singkat untuk berjaya kan. Kejayaan akan datang setelah kita berjaya lalui liku-liku cabaran. Cabaran & dugaan pulak perlu ada untuk menguji ketahanan mental dan fizikal kita. I believe that one day i will be succeed in this business. Syukur sangat bila business bersama AwesomazingTeam, kami ade mentor yang sentiasa dekat nak bimbing kita dan paling best dia jadi motivator & duplicate kejayaan dia kat kita pulak.Insyallahh..Semoga saya dapat cipta kejayaan baru bagi diri saya dan biz partners tahun ini. Doakan saya tau..Tungguuuu….:) 
Tahun 2014 yang lepas telah memberikan impak besar dalam kehidupan saya. Thank you Allah..So many sweet memories to remember. Thanks for everything.. In this New Year, I wish everyone to achieve all your goals in life,and get success at every step of life and enjoy a rocking year 2015. 
  HAPPY NEW YEAR!
Thank you for reading my blog. 
~ Love ~
 irine

Happy New Year 2014

A brand new day in a year 2014!
Alhamdulilah..dah masuk 3 hari kita di tahun baru 2014. Tahun 2013 telah dilalui dgn meninggalkan banyak kenangan2 manis, tak lupa juga kenangan pahit dalam kehidupan irine. Mana yang baik irine dijadikan tauladan dan yang buruk itu irine jadikan pengajaran dan peringatan. Azam tahun lepas ada yang dah tercapai dan masih ada yang belum mencapai sasaran. Tapi insyaallah..mana yang belum tercapai tu irine sentiasa positif dan yakin Allah belum mengizinkannya lagi. So..forward list ke tahun ini..:). Kita usaha lagii…:) Kita pun bukan manusia sempurna kann..atleast kita dah usaha sebaik mungkin. Irine pun tak lepas dari melakukan kesilapan. Hanya syukur alhamdulilah dapat diucapkan kerana masih lagi diberi peluang oleh Allah untuk memperbaiki diri. Diharap jika terdapat salah dan silap harap lapangkan hati 
maafkan irine ye. 
 
Masuk tahun baru ni irine sibuk dengan routine harian yang baru. Anak yg sulung dah masuk tahun 1 di S.K Puchong Utama 3. Anak no. 2 plak dah umur 5 tahun, insyaallah akan masuk Brainy Bunch Islamic Montessori di Cawangan Puchong Utama. Anak no 3 (bongsu la setakat ini..hehe) yg paling comel dalam family irine baby qaseh..baru genap umur 3 bulan. Irine hantar baby kat Taska Nurzara dekat dengan rumah je. Senang..tak payah nak travel jauh2.  Pagi2 agak kelam kabut sikit tapi manageable la..:). 
Tetiba teringat zaman kecik2 dulu.. macam ni lah keadaan mak dan ayah masa kami 7 beradik dah mula skolah. Mak irine dulu hanyalah seorang pekerja kilang dan ayah seorang pemandu di jabatan kerajaan tapi berjaya uruskan kami adik beradik dengan sempurna. Walau dalam keadaan serba sederhana, mak dan ayah dapat membesarkan kami hingga berjaya hantar kami masuk Universiti. Jasa mak dan ayah takkan irine dapat lupa kan dan hanya allah sahaja dapat membalasnya. Sekarang ni irine sendiri dapat rasa perasaan bila hantar anak ke sekolah. Feel the parents expectation toward their kids. Kerisauan dan kebimbangan semuanya ada. .Insyaallah..irine sentiasa berdoa supaya irine dapat jadi contoh dan jadi ibubapa yg baik untuk anak2.
Korang macamane plak? Share la cerita pengalaman tahun baru. Sape2 yang nak share , you may leave your comment and add your blog link skali. 🙂 
 irine nak wish you alls, 
HAPPY NEW YEAR 2014 
and 
Thank you for your time reading my blog. 
Kepada customers zahirine.com yang telah membeli Premium Beautiful , Bio velocity Sleep mate , Marine Essence Beauty Series dan BBPlus Collagen dgn irine , 
thank you again for your trust and supports. 
Thanks to awesomazingteam and 
Green Leaders Academy Malaysia ( GLAM)
 for a great and awesome experienced in online business. 
Doakan business irine berkembang maju. Insyaallah. 🙂
Irine doakan semoga segala yang kita hajatkan tahun 2014 ini dipermudahkan Allah. 
Love,
zahirine

GLAMpreneurs and Rizman Ruzaini

Nama designer muda dan berbakat besar “Rizman Ruzaini” tak perlu diperkenalkan lagi. Sentuhan idea yang sangat elegance dan unik dizahirkan dengan penuh teliti dalam setiap rekaan beliau. Ramai artis2 di Malaysia menjadikan Rizman Ruzaini favourite designer mereka. Tak lupa juga Mentor kami from Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) iaitu CDM Hanis Haizi selalu bergaya dengan fesyen rekaan daripada Rizman Ruzaini. 
Actually irine sangat2 teruja pertama kali menghadiri majlis ” A Beautiful Day With  GLAM” di Vivatel Hotel, Kuala Lumpur, 7 Dec lepas. Maklumlah sebelum ini tak pernah lagi join mana2 beauty event or fashion show secara live! apatah lagi tengok sendiri Malaysian Top Fashion Designer Rizman Ruzaini dan model2 bergaya dengan dress yang MELETOPS! Boleh pengsan tengok tau! hehe..Ramai CDM’s from GLAMpreneurs pun dah buat baju dengan beliau. hope one day i will get 1 special dress design by Rizman for my BIG day! Insyaallah. (berangan kejapp..hihi..takpe..FREE je pun kann).By the way..special thanks to GLAM who has successfully organized such a great and an informative event for all GLAMpreneurs. Its was really a beautiful day for me!
Dalam majlis ni kami diperkenalkan dengan our latest product from the company, Premium Beautiful Elegance. Kat sini semua product knowledge mengenainya diterangkan dengan details. Sesi percubaan secara percuma pun disediakan. Pihak company sentiasa peka terhadap persaingan dan permintaan wanita yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran. For me product hebat seperti Premium Beautiful akan sentiasa kekal relevant memenuhi keinginan wanita. Tak rugi berbusiness dengan GLAM kerana pihak syarikat menyediakan package kecantikan dan kesihatan yang lengkap dari hujung rambut hingga hujung kaki. Product BBplus, Bioever, Marine Essence Beauty Bar dan Garam Buluh sentiasa mejadi HOT item dan mendapat sambutan luar biasa. 
Selain tu ada cabutan bertuah untuk tetamu yang hadir dan hadiah utama adalah Rekaan Baju daripada Rizman Ruzaini. Tahniah kepada GLAMpreneurs yang bertuah. 🙂
Let’s see the photos..

Premium Beautiful Classics and Elegance

 Product Talk by the expert.



























CDM’s from Greem Leaders Academy Malaysia

Zahirine’s Tea,




My mentor CDM Adibah Karimah menang cabutan bertuah! Designer’s handbag!

with radenina
with arfa and radenina. My commited business partners. 🙂

A photo with Bakal DDM Dr Hasbi

 
My awesomazing mentor CDM Adibah Karimah
Finally, my awesomazing sisters, shu and safa. Sempat Kak aween at the back tetiba enterfrem..hehe..she was our MC for the day. 🙂
*credit to www.hanishaizi.com for the pics.
That’s all and I’m looking forward for another awesome event by GLAM next year.
Love,
Zahirine
012-2700873