Testimonials

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Testimoni 1

Masalah Sakit Pinggang

Januari 2011
Dear friends..This is my true story to share with you..

Sejak melahirkan Aqeef , my 2nd son..i’ve suffered a terrible back pain..one day i”ve been introduced by my friend- Dee to try this Premium Beautiful Corset..
Its was owesome n i just can’t believe it!..Such a great product.. Dah lama actually dgr pasal product ni but belom terbuka hati nk cuba.. but Once dah cuba ..i just can’t leave it..

Alhamdulilah..terima kasih Premuim Beautiful..i love it .. i love it..
Sakit pinggang beransur pulih.+ membentuk semula bentuk badan + kesihatan bdn bertambah baik..tak sabar nk dpt pinggang mcm jenifer lopez..:)..nk kurus n cantik mcm “maya karin”

What is miracle about PB? sudah pasti “membentuk badan lebih menarik serta merta”..Fast result i tell u..bdn cantik..suami pun sayang..:)

Tak percaya ?? contact me for details : IRINE – 012-2700873

Testimoni 2 
Ibu Berpantang dengan PB

Testimoni customer : Zet..
Pakai premium beautiful semasa berpantang..

Jom Tgk.. SMS dia :

—— SMS ——
From: XXXXXXXX
Sent: 29 May 2012 21:19

salam irine, i dah bank-in baki rm1000 utk pb. saja bgtahu u yg selulit kat bontot i dah hilang! strechmarks kat perut pun dah tak nampak. and nipples i dah jadi pink! i suka sgt!! thanks irine!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Testimoni 3.
CDM Siti Rohana pilih PB untuk KURUS. 
Testimoni 3.
Siti teruja dgn result dia pakai PB dengan consistent. Pb banyak sgt benefit utk wanita!

Testimoni 4

CDM Hanis Haizi yakin dengan Premium beautiful utk serlahkan kecantikan badan.

Testimoni 5

Jumnah has suffered from scoliosis .(sejenis masalah berkaitan tulang belakang)
Puas hati dengan result pemakaian pb selama setahun. Tak perlu buat pembedahan.. syukur..:)..

 

WHY I CHOOSE TO WEAR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET???
I suffer from scoliosis ketika berumur 12 tahun.Masa tu i berulang alik dari Johor Bahru to Hospital Universiti untuk dapatkan rawatan.
Simptom i bila postur badan mula senget and mengadu sakit pinggang.

Time passes by..i just grown up and happily married with 3kids.
But……….
Bila umur meningkat kerapuhan tulang dan membuat diri rasa cepat penat dan postur badan tidak cantik secara tidak lansung self confident semakin menurun.
I have been introduced by my bff irine cum my leader.
Hati tertarik bila Pb ni dapat pengiktirafan pakar chiropractic and world recognised.
this is me at the age of 12..badan kena pakai cement tau!!!

time flies….
  
i just ignore and buat tak reti nak sayang diri
………
THATS ME IN BLACK SHIRT!!!!
 
GEMUKSSS …..HUWAAAA:(((
ALHAMDULILLAH SEBELUM NI I TAK PERNAH PAKAI BAJU SIZE S
CONSISTENTLY WEAR IT FOR 1 YEAR
*I STARTED WEARING PB MAY 2011*
MY POSTURE IMPROVED
I GAIN CONFIDENT IN MY LIFE
THE NEW  ME!!!
*PICTURE TAKEN 10 AUG 2012*
 

Apa yang i puas hati bila pakai PB?
postur badan bertambah baik
berat badan menurun
and i GAIN CONFIDENT!!!
ALHAMDULILLAH WITHOUT ANY SURGERY AND PAIN